städastädastäda


Kusin Vitamin och Syster Yster.

Idag kommer min syster hem. Det är roligt. Det tråkiga är att mitt rum börjar bli lite för stökigt nu. Så att man inte kan komma in i det. Men vem vill städa när man kan äta choklad liksom?

Snart kommer Elin hit, hoppas jag. Jag tror vi bestämde något sådant i skolan.

Annars är ju tisdagar livet. Bara fyra lektioner (alla är roliga) och sedan lagad mat när man kommer hem eftersom mamma är ledig. Underbart.


Sunningen





Skolan har börjat och det känns som att livet är igång igen. Efter lägerbubbublan är man tillbaka i verkligheten. Att kolla på nyheter varje dag, vara med alla vänner här hemma och göra läxor. Att åka ner till göteborg på helgerna och nästan somna efter skolan för att man är så trött. Att gå över till Elin och sitta och bara göra ingenting. Att ha myskvällar med folk och att bada mitt i natten. Att vara hemma.

Hej till vanligt liv igen




Sommarlägret 2010


Världens vackraste dop.


JoJo-10 <3


Tjejdag.


Förbön.


Finaste ledarna i hela världen.


+ Emmy.

Finns så sjukt mycket bilder och så galet mycket att berätta. Men det kommer lite här och där. Veckorna har i alla fall varit guldvärda.

Sommarläger slut.

Jag är hemma. Det känns konstigt. Efter tre veckor på världens underbaraste ställe, känns det verkligen konstigt att komma hem. Att sova i sin egen säng, kunna äta när man vill och utan att stå i kö och sjunga fina matsånger, att få göra vad man vill när man vill. Men det är ändå inte roligt. Bara tomt.


Såhär fina var jag och mina flickor på konfirmationen.

RSS 2.0