P!NK !











Alltså, P!NK är nog världens bästa. I förrgår var ju jag och mina kompisar på Funhouse summer carnival tour 2010 och P!NK är grym! Helt sjukt vad kul vi hade. Vi stod upp och dansade och sjöng och skrek hela tiden!

Sunningen

Kom precis innanför dörren efter ett dopp i det blå med Christina. Fem filmer är lånade så nu tror jag att jag klarar mig ensam i natt. En grillad banan (i ugnen) är gjord och snart sätts första filmen på.



Dance like no one's watching.


Flatökväll



Såhär bra blir bilder man tar i webbkameran när det är mörkt ute.

Dricka te och läsa New moon är en bra kombination. Nu är jag riktigt laddad inför P!NK och jag och Elin tänkte dra ihop alla någon dag för lite mer laddning.

Breaking dawn



When you loved the one who was killing you, it left you no options.
How could you run, how could you fight, when doing so would hurt that beloved one?
If your life was all you had to give, how could you not give it?
If it was someone you truly loved?
Bella Cullen - Breaking dawn

LÄNGTAR!


Sommar, lite sol och sommar



Fortfarande sommarstuga, böcker, familj, blåbär och sol som gäller för mig. Imorgon kommer min syster hit/hem från göteborg och stannar några dagar. Även Olivia kommer ut på tisdag då det är Flatöns årliga loppmarknad. Dixie fick flytta med ut hit igår också. Livet är härligt och jag vill bara njuta av de härliga dagarna.


Flatön, underbara Flatön

Jag sitter i min sommarstuga och tittar på det alldeles spegelblanka havet. Det är så skönt med sommarlov! Mormor och Morfar sitter utanför och dricker te, pappa är ute en sväng med båten och jag hör mina sysslingbarn hoppa studsmatta på ängen nedanför.

Dagen har bestått av svamp och blåbärsplockning, bokläsning och fikning.






Flatön, vårat fina flatön.


Sommar, up, stina....

Jag är glad. Sommaren är utanför fönstret, jag har sett på Up med min kära bror, Stina ska träffas idag och helt enkelt så är allt bara bra just nu. Som sagt så älskar jag att ha lov.

På onsdag åker jag antagligen till Liseberg med några av de bästa människorna som finns. Har lyckats övertala min kära vän Matilda nu, så hon är också med. Bl a så ska Corinna från sweize (schweiz, shwiz, swizhse?) komma.

Jag är på toppen humör, och väntar bara på att dagen riktigt ska komma igång.




Hemma

Kom precis innanför dörren. Dagen är inte riktigt bestämd än med antagligen tillbringas den med Evelina. Undrar bara vad som hände med vädret?


I greklandet.


Tullboden

Jag tror att jag har världens härligaste sommarlov. Och världens bästa vänner. Till exempel Mimmi som skickar söta inbjudningar, Martina och Matilda som bara är underbara och Elin som skriver finast i världen.
Nu ska jag alldeles strax ta bussen ut till Kungshamn och Tullboden där fina Evelina håller till.

Tror att dessa åksjuktabletter får åka med i väskan. Det är nästan så man inte vågar äta dem. Men jag antar att det är så grekiska tabletter ser ut. 




Sommarlov på hög nivå

Bloggen hamnar lite åt sidan när det är fint väder ute, man har massor av underbara vänner och bara är helt ledig. Det är väl så sommarlov ska vara, eller?

Dagarna är blandade, liseberg, eclipse, göteborg, bara slappa eller bada. PINK kommer närmare för varje dag som går nu, och jag längtar!

Men först är det Matilda och Martina som ska träffas. Vi ska först bara vara i göteborg, som alla andra lördagar, och sedan åka hem till Martina. Planen var nog ungefär: Prata, kramas, äta massvis med godis (i mitt fall något annat, då jag har godisförbud), bada mitt i natten i sveriges varmaste sjö osv osv.

Lovet är helt enkelt fantastiskt. "När man inte vet vilken dag det är längre, då är det verkligen lov!"















RSS 2.0