Rihanna in the globe.



Jag tror att jag har glömt berätta att jag ska på Rihanna i Globen i höst. Jag, Stina och Josephin bokade biljetter för några veckor sedan. Snart bokas flyg/tågbiljetter också. Kommer bli så sjukt grymt. Älska Rihanna, älska konserter.


Klasströjor

Någon frågade vad det står på våra klasströjor. På framsidan står det "Raise your glass, here comes the class. 9B". På baksidan har alla fått rita var sin symbol som symboliserar dem själva. Jag gjorde en dansande tjej som håller i en P!NK skiva. Hela mitt tjej "gäng" står bredvid mig på grenen.


Cheerleading

Hemma efter en fin dansträning. Nu väntas lägenhets plugg och sedan sova. Fy vad trött jag blir efter den där omställningen av klockan!

Puss.

En helg

Helg, helg, helg, lite Matilda, lagom Stina, dans och mycket plugg.

Justin


Nu åker jag snart in till stan för att se premiären av Never say never med mina fina vänner! Jag älskar vår.

House



Nu börjar House, veckans bästa program. Jag är snart klar med mitt lägenhetsarbete. I helgen ska jag träffa min bästavän. Jag gillar min klass.

The first worldwar

Jag har spenderat helgen ute i sommarstugan med näsan i historiaboken. Mindre roligt, men ganska mysigt. De sex närmaste timmarna ska jag fortsätta läsa om Stalin och hans terror och kriget på västfronten, men senare hoppas jag hinna se på Solsidan.

Ha en fin söndag, och plugga lugnt.

me+you

Klasströjor, Justin Bieber och musikvideo.

Beautiful day

Studiedag. Kanske det bästa som finns? Och så är det vår utanför fönstret. Det är lycka, jag är lycklig. Jag längtar efter sommarregn.


Estet-dans

Kom nyss hem efter ett intagningsprov till estet-dans. Galet vad jag vill gå där nu, men jag ska skugga osv innan jag bestämmer mig. Lärarna och gruppen var i alla fall jätte bra, och dem sa att de hade satt höga poäng på mig också, så vi får väl se hur det går.

Vi provade balett, improvisation, jazz, modern och street.


Nationella in my heart.



Jag är så galet opepp på np i fysik på onsdag. Men vad ska jag plugga på då? undrar vissa. Hela fysikboken, blir då svaret.

Nu vet ni vart ni hittar mig de närmaste dagarna - i fysikboken.

Kärnkraft


Grekland.

Mormor och morfar har precis åkt här ifrån efter ett litet kalas för mormor. Nu ska jag förbereda en redovisning om kärnkraft och Japan och sedan spela The sims för att komma på hur min lägenhet som jag håller på med i skolan ska se ut.


Melodifestivalglädje


Nu ska jag laga mat med min syster och sedan se på MELODIFESTIVALEN FINAAAAAAL!

En liten detalj

Jag glömde berätta: vi köpte godis osv för över 600 kr. Nu vet ni.


Mina favorit flickor.


Grymt dygn med mina fina fina vänner avklarat, och vi hann se hel 8 filmer: Snövit, Lejonkungen, Aristocats, Pocahontas, Den lilla sjöjunfrun, Askungen, Robin Hood och Skönheten och Odjuret. Bästa-film-priset vann Lejonkungen, och sist kom Snövit.
Som sagt så många gånger förr, det är få saker som slår oss sex!

Nu väntar plugg och sedan systerkväll.

man måste genom skam och drömmar.



Jag måste bara säga att Håkan Hellström är grym. Innan jag såg honom live för ungefär en vecka sedan kunde jag knappt Känn ingen sorg för mig i Göteborg, och nu älskar jag honom. Galna människa.


Disneyprinsessorna

Skola avklarad och nu väntar dans och mattepluggning. Imorgon ska jag och mina flickor ha disneykväll. Det kommer bli så galet roligt, det var jätte länge sen det bara var vi sex som gjorde någonting tillsammans. Vi har valt ut nio st filmer som vi ska hinna se fredag kväll/natt och lördag morgon, bl a Snövt, Askungen, Aristocats och Pocahontas.


We belong together like the open seas and shores.



Jag är sjuk, och det är verkligen så himla tråkigt. Jag ska i alla fall bege mig till skolan en liten stund i eftermiddag för att få ett läxförhör gjort. Nästa vecka är inte riktigt min vecka: tre nationella prov, ett vanligt prov, en inlämning och en redovisning. Men sure, det blir kul!

Just det ja, jag har ju en blogg.



Jag går i skolan, pluggar, är med mina underbar vänner, dansar och vistas på Åh. Grymt.


RSS 2.0