Farmor

Tänk att lilla jag fick världens bästa farmor. Hon som passade mig varje onsdag under hela min uppväxt. Hon som åker till sjuka farfar varje dag för att hålla honom sällskap och planerar hela sitt liv utifrån det. Hon som aldrig är rädd för att säga vad hon tycker och som alltid är så ärlig. Hon som älskar flätat hår och har prydnadsaker på varenda liten centimeter i sin lägenhet. Hon som sätter upp nya hyllor för att få plats med alla bilder på barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Hon som har kjol på sig 365 dagar om året. Det är min fina farmor det. 
 
Jag är hos henne var och varannan vecka. Vi dricker kaffe, äter kakor och pratar om hur dåligt bussarna går nu förtiden eller att min kusin ser ut som en hippie. Jag hälper henne med att städa, välja ut bilder till hennes memoarer eller avgöra om hon ser gammal ut eller inte. Hon berättar om hennes godaste vänner, hennes år som lärarinna eller hur det är att leva som prästfru. Tänk vad mycket jag tycker om henne, min fina farmor.

Det stora balinlägget

Studenttiden är här och både igår och idag har jag varit och kikat på bal, först Sinclairs och sedan Östrabos. Så många vackra människor och så många vackra minnen. Trots att jag var tvugnen att åka hem tidigt från min egna bal fick jag ändå så många glada ögonblick på Gustafsberg. Vi hade världens finaste vårdag, det var nästan FÖR varmt. 

Det var maj 2014. Jag och mina vänner samlades hemma hos mig för att dricka bubbel och tagga. 

Jag gick med min fina vän Joseph.

Sedan gick vi ner till vattnet för att ta båten till Gustafsberg.

Trion var snyggare än någonsin.

I år fick jag se glädjen hos alla förväntansfulla studenter som stod och log framför kamerorna. Elin, livets vän, var världens vackraste. Här har vi henne med sin stiliga baldejt Johannes.

Kolla bara vad fina! Efter balen åkte jag till Göteborg för nya äventyr, men det tar vi en annan gång.

RSS 2.0