Låt det vara som i en film.


Var nog ganska stor i sexan ändå.

Vinnaren träder fram.




I väntan på Veronica för några dagar sen.

Fallens.





Veronica Maggio, Christian Walz och Erik Hassle. Fina vänner och "festival". En pannkakskyrka och broar. Så kan några timmar på Fallens dagar se ut. Grymma artister och en grym dag. Har jag sagt att jag älskar sommarlov?

One little heart.

Pink och Harts babygirl Willow Sage Hart



Ett rött staket

Varenda människa stannade och fråga "Jasså, det är din tur idag!" eller sa något snällt som "Det ser fint ut". Jag målade staketet igår och har kommit på att Sunningen är väääääldigt litet. Till och med postbilen stannade och frågade om jag kunde ge honom brevet till min storasyter Josefine som han hade lagt fel i vår brevlåda dagen innan.


Sommarlovsmorgon

Att vakna upp på morgonen och veta att man varken behöver skynda sig för att hinna med allt man måste lördagar eller att behöva skynda sig i väg till kyrkan. Solen som lyser in genom fönstret. Känslan i luften och solen i ögonen när frukosten serveras ute på altanen. Sommarmornar är något av det bästa som finns.

Sommarlov

Jag älskar sommarlov och lever i en underbar sommarbubbla. Dagar i sommarstugan och mysiga kvällar på Åh. Tänker slappa lite till innan jag om några veckor åker till Grekland och hänger med Stina.


RSS 2.0