Eurovisionsongcontestdans

Lär mig Eurovision song contest dansen : Eurovision Flash Mob Dance. Riktigt ful dans med danssteg som bla funky chicken.


Fruktsallad

Nu äter jag fruktsallad med physalis, ananas, mango, hallon och vindruvor. Undebart gott. Och mycket bättre än godis (eller som Daniel har tjatat på mig hela kvällen att jag ska baka åt honom). Dagens träning, alltså dans och hemläxan, är avklarad och nu återstår bara en riktigt bra bok tror jag.

Vi dansar house på dansen nu, super kul! Många av stegen passar också till dansen vi har i skolan, så det blir jätte bra.


Halvåttahosmig

Jag blir lika stressad varje gång jag läser Carolines blogg. Antingen står det : pluggar pluggar pluggar pluggar, eller : Skriver på uppsatsen. Jag har inte ens tänkt på något av det där denna veckan. Så jag tror inte jag ska läsa den längre, haha. Jo då.¨

Ser på halv åtta hos mig, helt okej program faktist.



Sakerjagvillha

Saker jag vill ha.





Gitarrspelibakgrunden

Snart ska jag sova. Eller se på en film. Jag vill se "allt för min syster". I alla fall efter att ha läst att den var jätte bra på www.stinakajsas.blogg.se. Men idag kanske det blir Alice i underlandet. Den gamla. Kort och bra film, bara 46 minuter. Sökte precis efter en bild på google, men hittade ingen. Då är den nog inte speciellt känd.


Fick jag visa upp min nattfrisyr och nymålade naglar också.


Våffelkalas

Tillbaka efter "våffelkalas" hos kusiner. Jag och Stina försöker göra klart engelska teatern över msn. Känns inte roligast med skola imorn men skönt att Olivia är tillbaka i Uddevalla. Mina naglar är målade med nytt nagellack (depend 171 blå) och ny så kallad blus är på. Var på torp en stund igår med Amanda.

Förutom nagellack och blus köpte jag en tröja, en halsduk, topplack och baslack.

http://www.makeuptv.se/wp-content/uploads/2009/08/depend_fall09.jpg

Gillar modellen haha :P



Earthhour

Glöm inte earth hour nu allihopa! Här har vi redan släkt alla lampor och istället ersatt dom med massor av värmeljus. Mysfaktorn är på topp!






Tandborstad

Hemma igen efter mini-myskväll med Elin och Josefin. Tanden är borstad och jag ligger här i sängen, ska alldeles strax sova. Imorgon väntar kanske en liten torp tur (med någon?) och sedan passionssepels övning.

Godnatt och puss.



Stiniärhär

Stina sitter här bredvid mig. Vi tar massor av snygga cambilder. Ni får lite smakprov. Vi pratar bloggar, om ni undra.


Snowfeeling ;)


Elefantlagardinmat

Jag, jag lagar din mat, pannkakor med sylt på, lägger jag sexigt fram på ditt fat. Idag är din dag, du är min prinssesa, älskling jag hoppas att du blir glad.


Träningklar

Nu har jag gjort dagens 34 armhävningar och 40 situps. Fast idag var jag tvungen att göra dubbelt eftersom jag slarvat denna veckan ;) Snart dans som jag nämde förut.






Marikasdag

Marika fyller år idag, så ett fyrfalligt leve till henne!

Vet ni varför det är våffeldagen idag? Egentligen är det ju vårfrudagen, alltså 9 månader innan Jesus föddes (Maria blir havande och får en son osv). Testa och säg vårfrudagen om och om igen jätte snabbt. Just det, till slut blir det våffeldagen. Så enkelt är det.

Snart ska jag iväg till dansen, och när jag kommer hem väntar våfflor.




Våffeldag(vårfrudag)

Imorgon är det ju våffeldagen och mamma har lovat att göra massor av våfflor till mig. Blev precis inbjuden av släkten till våffelkalas på söndag också, inte helt fel!

Just idag när jag inte hade nyckel med mig så ska Jossan såklart fika med kompisar, Daniel vara i skolan tills 12 och mamma och pappa på Sarah down finer konsert. Lyckat! Som tur är har man ju vänner att vara hos.

Wa, tafo, laiam med lärarna var inte helt fel det heller nä. Haha det sista Helena sa var "det här ska ni få igen för".

http://methor.se/wp-content/br4201.JPG





Hemmafrånsång

Kom precis hem från sången. Vi ska snart sjunga i kyrkan så det är verkligen jätte roligt. Coolt med cello till allt också. Just nu har vi börjat med walk on water, en super bra låt. Tänkte öva lite på pianot också så jag kan det nästa gång ;)

Olivia, Stina och Josephin har varit här idag innan också. Vi hann nästan bara äta och titta på massor av gamla bilder.

För övrigt saknar jag min Matilda och allt annat åh folk.

Drömparad

Dröm är parad nu, så om en månad har jag förhoppningsvis massor av söta kaninungar hoppandes i buren (har jag sagt det innan?).



Mini kaniner förra året.



Skoreliskorskor

Nya skor kom på posten igår.



Bas+bio=bas

Haha, igår gick nog ingenting som det skulle.

Vi skulle ju gå på bio och innan det bas. Så vi gick på bas och det var typ inga där, bara Pål, Pål, Oskar li, Agnes och Arvid. Men det var mysigt endå.
När vi var på bas försökte vi i alla fall få med Pål Pål och Oskar på bion, men dom ville inte bara för att det är en Robert Pattionson film (remember me). Så när vi väl skulle gå (klockan blev nog 20.10 och bion börja 20.30) så skulle vi ju bara gå från domkyrkan där bas ligger till bergakungen. Det var lättare sagt en gjort. Vi hittade ingenstans och fick ringa flera gånger för hjälp.
När vi väl kom fram var klockan 20.40 och vi skulle bara boka och få komma in på bion endå, men då finns det såklart inte tre platser bredvid varandra, så vi fick ta en spårvagn tillbaka till bas...

Haha, men vi hade det i alla fall mysigt på bas sen efter också.


Readyforthekalas

Klar för kalas + göteborg. Drar snart till Stini för en sista koll för lekar m.m





Dansdansheladagen

Igår dansades det hela dagen, och idag blir det barnkalas + remember me i göteborg. Jag, Christina och Stina drar dit med halv 5 bussen.

Dansen i skolan blir super nu och jag och Stina har bara en 4 kvar att göra sedan är den nästan klar.

Nu ska jag lägga mig i badet för att bli fin fin till kalaset.


Dansuppvisning 2009, och jag vet, bilden är super bra kvalite!


Skolavslutningsklänning

Sitter här och försöker hitta en sån där riktigt riktigt fin skolavslutnings klänning. Det går sådär. Igår blev det en plugg-fika med syster yster på stan (lejas). Och nu är provet gjort. Glosor och meningar gick bra men resten vill jag inte ens prata om. Hemkunskaps provet är jag i alla fall jätte glad för.

I helgen blir det antagligen remember me med åh folk och innan dess barnkalas för Stinas granne. Ska bli jätte roligt.




Gamlabilder


Kusin-band. Jag som trummis :)

Syskonkärlek.


indescribable

Jag hade aldrig hört sången förut, men det var nog den bästa låten jag någonsin hört. Känslan var underbar. Tänk att det kan vara så. Men det går nog bara att uppleva på ett enda ställe på jorden med de människorna.


Släktprecisåkt

Efter släktmiddag så är man sådär mätt och trött. De har i alla fall åkt nu efter mat och gamlabilder tittning. Mormor blev i alla fall glad. Bas igår var super som alltid med de underbara folket. Men Matilda och Oscar gjorde nog dagen bäst tror jag. Jag hade tänkt att plugga lite nu, så duktig som jag är.

Och just det, jätte jätte mega tråkigt att jag inte kunde träffa Tilda och Stina idag bara för den där middagen med släkten, hoppas ni har fått en super mysig dag!


Tro det eller ej, men när jag var liten älskade jag "skalad" korv.




Mina favorit kläder när jag var liten ;)


morgonmedelinochstini

Här sitter jag med Elin och Stini.
Dagens planer är göteborg med melodifestivalmys.

Snartfredag

Nu har jag i princip pluggat färdigt. Tänderna är färdig borstade och morgonrocken påsatt. Nu väntar snart sängen. Väldigt skönt med fredag imorgon, förutom det där kolprovet då. Dans på gympan är ju inte helt fel heller.

På bas på lördag är det melodifestivalen och jag och Chrsitina ska sitta och dömma!


Slänger in en liten bild på söta Matilda också.


Tänktändå.

Tänk ändå, JAG SKA PÅ PINK I SOMMAR. Det ska bli hur kul som helst. Med favorit tjejorna och en underbar artist, kan det bli bättre? Saknar bara att inte Josephin följer med.


Och så kom jag att tänka på sommaren 2010. Det kommer bli världens bästa sommar. Först två veckor med familjen i en underbar båt i Grekland. Sedan hemma några veckor och sedan tre veckor på Åh. Det är det bästa av allt. Tänk dig tre veckor på det bästa stället som finns! Men sedan är det över, och det kommer aldrig att glömmas.

Detta är vad jag saknar, ja!


Nu hade jag tänkt gå ner och äta lite.

Facebook.

JAG LÄNGTAR TILL NÄSTA HELG och bas igen. Men innan dess ska mycket hinnas med. Tillexempel att vara med Tilda och att plugga massor massor massor. Det är ungefär så mitt liv ser ut just nu, det är väl därför jag inte har skrivit här på länge.

Och ja, facebook är fängslande.


Hemma.

Kom nyss hem från kyrkan där det sjöng och spelades. Josephin har nu bestämt sig för att börja i ungdomskören! Plugg är det som väntar för dagen, men egentligen skulle även rummet behövas städas. Men ett mejl till Emmie gjorde att jag inte behöver göra franska prov denna veckan, jätte skönt!

Senare ska jag iväg på passionsspelsövning (har inte varit där på typ 4 veckor). Ska bli roligt, speciellt om saknade Bella kommer!

Bas igår var underbart, som alltid med åh-folket. Seriöst vad jag längtar till nästa läger.


Solsolsol!

Det kallas sol, på hög nivå.


Nu ska jag alldeles strax iväg och bowla med favorit tjejorna + Micke. Som ett barnkalas för Josephin och Ellen. Och jag har bestämt mig för att vinna över Josefin Jörnelius!


Härgårman


bild uppgift - monet + herr gå man (här går man)



Dansar.

Jag har inte varit speciellt aktiv de senaste dagarna, men i alla fall så har jag varit på musikläger. Just nu håller jag på att öva danserna eftersom jag missade en gång = ganska mycket att ta igen. Gå in på www.tviillingarna.blogg.se om du vill se hiphop-dansen och jazzavanserad-dansen.

Snart ska jag till kyrkan och sjunga med mitt "band". Hoppas att vi ska sjunga några av lovsångerna vi hade på lägret. Josephin ska antagligen börja i kören i bäve, ska bli jätte roligt!

Bowling och bas är det som gäller i helgen, så då kommer bilder.


RSS 2.0