Pluggeliluggdag




Fokitävling

Jag är med i Fokis tävling där man kan vinna outfiten här nedanför.
Kolla på Kii.se, där kläderna finns.


Byttheader

Nu är headern bytt. Ingen bild från idag, bilden är från lilljul.








Väntarpåattelinskakomma.

Snart ska jag och Elin ut i det fina vädret och ta kort. Älskar verkligen sol på vintern! Elin ska sedan sova här ända till fredag, då jag åker på musikläger och äntligen får träffa Matilda igen. Tänk hur man kan sakna ett ställe och några personer så mycket! Jag kan inte släppa det från mina tankar.

Bilderna från idag lägger jag upp senare idag, antagligen när Elin är på basketen.

Igår dansade vi old school på dansen, riktigt roligt faktist! Tvillingarna har lagt upp video på www.tviillingarna.blogg.se.


Sitterhärmedmimmi.

Mimmis tåg är insällt så därför sitter hon nu bredvid mig. Folks skolor är insnöade, hoppas de är det nästa vecka också. Snart ska jag till dansen. Är jätte trött, men måste ändå. Mimmi ska titta på.
Här kan man va.

Här kan man va (Karl Bilts brors hus)



Här kan man va (14 st i en säng)


HEMMA.

Nu är jag hemma igen efter en underbar vecka på Åh. Jag har skrattat och lett hela tiden. Enligt Oscar Lu och Oskar Li är jag en solstråle haha. Men alla människor var underbara och förbönen var underbar, godnattsagan var underbar och faddrarnas kväll var underbar. Allt var underbart. Jag kommer sakna alla hur mycket som helst. Martina och Matilda ligger redan på sakna listan.

Bilder kommer när folk har skickat och jag lagt in bilder på datan. Nu väntar att lägga till 70 st msn-kontakter och 70 st människor på fejjan.

Efter att ha sovit från 04.00 till 07.15 inatt är jag nu så trött att jag håller på att ramla ihop.


Vanillatwilight

The silence isn't so bad
Till I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly

Bowlingkvällmedtjejorna

Nu väntar jag på mat och sedan åker jag till Josephin (ute i ingenstans). Det ska bli jätte mysigt. Idag hade jag egentligen tänkt packa också, men jag har inte "hunnit" det.

Nedräkning: 2 dagar.

Ps. Världens finaste dag idag, gå ut och fota!


PINKÄRBOKAT!

Nu är P!nk biljetterna bokade. Så den 23 juli ska jag, Stina, Elin, Olivia, Lise och Evelina till ullevi. Det ska verkligen bli jätte roligt.

Imorgon ska jag packa, och sedan ska ska några tjejor bowla och äta alla-hjärtans-dag-en-dag-för-tidigt-middag. Men nu ska jag snart till Anna och Elin Ahlsén och sjunga med dem. Josefine har gjort alla-hjärtans-dag kort till närmaste vännerna, funderar på om jag också ska det.

Josephins dag idag <3

Paddlingen 09.


Naglariflerafärger

Ska måla Josefines naglar i samma mönster som mina nu.

FICK JUST REDA PÅ ATT P!NK SKA KOMMA TILL ULLEVI I SOMMAR! Jag, Olivia och Evelina är på, någon mer? :D :D :D :D :D :D

glitter in the air- bästa låten med P!nk.





Tema dag: vinter OS

Idag var det tema dag i skolan: vinte OS. Grenarna var skidskytte (två plankor man skulle stå tre personer på, åka en lite bit och sedan kasta ner burkar med snöbollar), stjärtlappåkning, pulkåkning, slalom (mini plast skidor med plast remmar som inte höll och bandyklubbor som slalom stolpar), curling (en isbit med en bandyklubba fastsatt i som ett handtag), skridskoåkning, snöfotboll (fotboll i snön) och längdskidor (typ 100 år gamla).
Dagen var ganska lyckad, och jag kom hem en timme tidigare en vanligt eftersom vi fick sluta tidigare. Nu väntar bara resultaten.
Bilder kommer när Emelie skickar.

Snart ska jag till kören.

Nedräkning: 5 dagar.


Vinter OS outfit.

Jag hade underställ, fleeceunderställ och vanliga leggings.

Flätor - the perfect OS frisyr.


Nya naglar.

Idag blev naglarna på detta viset. Jag kände för lite frukter också hihi.





Just det, jag har ju bytt bakgrundsbild också. Evelina tyckte denna var bättre. Snart får det bli vår bilder istället.

Till Elin, nedräkning: 6 dagar.




Tips.

Tio saker att göra när du har tråkigt.

1. Gå in på www.klockren.nu
2. Baka svåra och tidskrävande kakor/bakelser.
3. Beställa kläder på internet.
4. Städa.
5. Måla naglarna i flera olika mönster och färger.
6. Sitta och titta.
7. Läsa en super bra bok.
8. Sova.
9. Ringa någon social.
10. Göra ingenting.

Jag tror nog att jag väljer 5 (förutom flera olika mönster och färger).

 

Mvg-barn.

Det är något man kan kalla Stina nu i alla fall. Så snart bär det väl av till london för hennes del. Jaja. Jag är glad för hennes skull :)

Nu har vi planer för alla hjärtans dag. Vi som blev kvar av gänget (Lise är med Conny, Julia med Alexander och Ellen med Micke) ska antagligen tillbringa alla hjärtans dag hos Jossy. Så detta är första gången för mig och Stina att se hennes nya hus. Jag, Olivia, Stina och Jossy ska antagligen sova där (eller hos någon annan?) och bara ha det mysigt.

Anna ringde igår. Först hörde jag inte vem det var men efter ett tag förstod jag att det var hon. Anna berättade att hon och hennes storasyster Elin brukade sjunga och spela i församlingshemmet kl 5 varje fredag, och undrade om jag ville vara med. Jag tackade så klart jag. Christina blev också tillfrågad och jag hoppas hon vill.


Såhär kan det se ut när de sjunger och spelar.


Systrarna Ahlsén


Nedräkning: 6 dagar.




Keep on walking.

Precis hemma från passionsspelsövning i mikaelsgården. Nu väntar varm macka med familjen. I morgon börjar den efterlängtade dansen. Måste tyvärr stanna kvar i skolan ändå till halv 5, eftersom jag inte hinner hem innan. Jag och Jossy har bestämt oss för att börja i piano, ska bli jätte roligt. Så nu tittar vi runt efter något bra. Säg till om du har några tips!

Melodifestivalen var ganska bra, i alla fall mysigt med evelina + familj. Keep on walking var bäst.

Börjar nedräkningen: 8 dagar.


MELODIFESTIVALEN!

Nu ska vi ladda inför melodifestivalen!




Foto dag!

Jag hoppas få tag på Marika som kanske vill ta kort idag :) Annars ska jag mest plugga, mycket att göra nu när jag ska vara ledig en vecka.

Hejdå Tilda.


Eclipse *Ljudet av ditt hjärta*

Det blev lite fel där, först så länge vi båda andas och sedan ljudet av ditt hjärta, men eftersom det inte är första gången går det bra ändå.

Jag känner mig inte så aktiv här längre, men det är för att jag inte har några bilder att lägga ut. Vecka 7 är jag på åh på konfirmations läger och efter det kommer det massa bilder kan jag lova. Sen är det ju lov också och det blir väl bilder där med antagligen. Jag, Stina och Lise fotade för någon vecka sen, men ingen orkade vara seriös så jag vet inte riktigt hur dom blev, får be Stina skicka dom bara så kan jag lägga upp dom ändå.

Somsagt, åh om bara två veckor. JAG LÄNGTAR! Bestämt med Christina nu att hon som profitionell åh-besökare ska hjälpa mig att packa. Det lugnar mig lite. Annars är jag faktist lite nervös.

Elin vann sin basket match, vilket jag är glad för. Min mobil ville inte hålla batteriet uppe så jag var tyvärr inte där och hejade på.


RSS 2.0