Congratulations to me yeah

Avslutade precis ett bra samtal med fina Matilda och inser nu att min dag håller på att ta slut. Om en stund ska jag krypa ner under mitt stora fluffiga täcke och sätta på ett vänner avsnitt att somna till. Orkar inte bry mig om skolan ikväll. Imorgon väntas dans med tvillingarna. Vi har letat lokal hela veckan och till slut hittat ett ställe ett öva på. Ska bli fint.
Jag saknar mina vänner från Åh, det är inte ofta man hinner träffa de nu för tiden. Ska allt se till att ändra på den saken, lägga skolan åt sidan lite och ha några riktigt bra dagar istället...snart.
Annars är jag mest avundsjuk på Stina som har ledigt i veckoslutet och ska hinna med både Ullared och spa. Jag har faktiskt aldrig varit på varken spa eller Ullared men båda låter mysigt och mycket fint.
Ha en fin kväll.

Breaking dawn

Jag och mina vänner såg Breaking dawn part 1 igår. Den var till och med bättre än vad jag hade vågat hoppas på. Se den! Den var så bra att det inte gör något att jag har försovit mig sex timmar och missat hela dagen i skolan. Se den! Nu ska jag sätta på ett vänner avsnitt, äta frukost och sedan försöka plugga aaaallt som jag måste ha missat idag, t ex två redovisningar. Men innan jag går: se filmen!
Kram


You feel hopeless

It's like you’re screaming, but no one can hear. You almost feel ashamed, that some one could be that important, that without them, you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts. You feel hopeless, like nothing can save you. But when it’s over and it’s gone, you almost wish that you could have all that bad stuff back, so that you could have the good.




Lördag och lista för dagen:

Städa mitt rum

Göra kort

Framkalla bilder

Skriva om antibiotika resistens

Skriva om Boston tea party

Spanska glosor

Se på VA med Elin


Projekt och skuggor

Har snart klarat mig igenom ännu en vecka med massor av skola. Imorgon tänkte jag däremot ta en liten paus ifrån plugganet och vara med på ett projekt vi i ungdomskören och många andra körer tillsammans med Molly Sanden (I know, faumos girl, really) håller på med. Imorgon är alltså själva uppvisningen, konserten, en välgörenhetskonsert till och med, i Agnebergshallen. Ska faktiskt bli roligt, halva Sinclair är med!

Skolan imorgon livas annars upp med Elin som skugga, filmklippning och Josephins nya Iphone och livas ner med spanska och samhällskunskapsläxa.
Nu ska jag sätta på ett vänneravsnitt att somna till, ha en fin kväll.
Inför ett naturkunskaps-projekt.

I hate Livenation

Jag kan fortfarande inte förstå att jag inte fick se Rihanna. Efter en dags köande ute i kylan kom vi in i Globen. Vi hade turen att komma allra längst fram, Rihanna skulle ha stått mindre än två meter ifrån oss. Hela dagen hade faktiskt varit perfekt. Vi fick armband för att komma in i golden cirkel och lyckade ta oss först fram till scenen, utan att bli stoppad av vakterna som de flesta andra blev.

Vi hade till och med stått ut med personerna som trodde de var ledare över hela kön och hade satt ut nummer på allas händer för att göra upp någon slags ordning. Strax innan insläppet ställde sig någon av "ledarna" upp och checkade av alla på ett papper för att se att alla stod i rätt ordning. Väl inne i Globen klarade vi av personerna som tyckte det var jobbigt när vi höll händerna på staketet: "ursäkta, du trycker lite på min hand."

Förbandet kom aldrig, men musiken spelades högre och högre och vakterna satte i sina öronproppar som ett tecken på att hon snart skulle komma upp på scen. Visst, vi såg sjuksköterskan som gick fram och tillbaka med energidrycker, och vi var såklart fortfarande lite nervösa, men när ljuset tändes och en gubbe kom upp på scenen och berättade blev alla ändå chockade. Hans mikrofon ekade och han läste orden från en lapp: Tyvärr måste vi meddela att Rihanna har insjuknat igen och att alla måste lämna lokalen omedelbart, konserten kommer inte genomföras. Folk skrek "du måste skämta". Men det gjorde han inte.
När detta inträffade i Malmö fick folket i alla fall reda på det 40 minuter innan insläppet. Vi hade stått i Globen i över 1 timme och konserten skulle ha börjat för nästan en timma sen när vi fick reda på det.
För några timmar sen fick vi reda på att det inte blir någon ersättningskonsert.

RSS 2.0