Darling, you're hiding in the closet ones again, start smiling.

Om någon timma kommer min fina vän Matilda hit. Vi ska titta på Titanic (en av världens bästa filmer, ja!) och äta god mat. Jag hade inte sett Titanic förrän några månader sedan då Elin tyckte det var dax. Min dag har annars bestått av bilder. Det tog ett bra tag att bara välja ut bilder och sedan tog det minst dubbelt så långt tid att göra de svartvita + ändra kontrasten lite. Men nu är det i alla fall klart!

För övrigt har jag kommit på att skivor är roligt att ha, så i år ska det stå på min önskelista. Min favoritskiva har fått snurra många varv idag. Nu bara jag väntar på att få byta ut den mot Under the mistletoe, wii.


Ha en fin kväll.

Autumn

Lördagsmorgon och fint väder. Jag hoppas, hoppas, hoppas att det är fint väder resten av lovet också, då blir allt så himla mycket bättre. Fina promenader och kort. Vad jag hoppas allra mest är att det är fint väder när vi står i Rihanna kön och det är galet nog bara 4 dagar kvar till dess! Och innan det kommer Under the mistletoe ut också. Jag är glad.
Ha en bra lördag!

Fredagskväll

HÖSTLOV! Känns så himla bra. Jag ska skämma bort mig själv med många fina vänner och många koppar te. Just nu kollar jag på Modelljakten och tänker på mitt rum som ska göras om någon gång under de närmsta månaderna. Jag har framkallat lite bilder på mina kära syskon och vänner och börjat plocka ur min stora fula bokhylleväg som senare kommer ersättas med något annat.


Syskonkärlek.

Jelena

Världens sötaste. Tänkte bara säga det.


Sunday

Söndag. Det är en ganska bra dag egentligen. Mässa, plugg, mys, fika, städ och kväll med familjen. Ta igen allt jag missat. Men också lite av en stress dag. Jag brukar tänka på allt jag inte hunnit med under veckan, och det är nog lite fel. Istället ska jag nu börja tänka på nuet, tänka framåt. Bara nästa skolvecka tar slut så kommer lovet, vänner, Stockholm, konserter, musikaler och så mycket annat bra.

Nu ska jag skriva brev, göra svenskauppgift och äta marianne på samma gång som jag ser på vänner. Jag saknar Mimmi, Matilda och oss tre tillsammans.


Hejdå sommar.

We found love.

I fall du har missat:


Grym video.

Cause baby I did it.

Jag vet att jag säger det varje fredag, men i alla fall: fy vad skönt med helg! Och gissa hur min fredag ser ut? Idol, Elin och VD såklart, här bryts inga traditioner. Men först ska mamma firas med finmiddag och presenter.

Lyssna på musik, koreografera, se på vänner, äta godis och plugga är ungefär den kombinationen jag håller mig till just nu. Och just det, nya bilder ska komma. Jag ska bara komma ihåg att ta med mig min kamera någon gång. Ha en fin dag!


Hittade detta fina kollage jag slängt ihop någon gång. Kanske ska ta och fixa mig några sådana.

You are all to me

Allt jag vill just nu är att kasta datorn i golvet (och därmed spanskaläxan), springa bort till Elin, sätta mig under en filt medan hon gör te och sedan se några avsnitt VD. Men så kan jag inte göra. Jag har ju den underbara spanskan till imorgon. Sedan har jag ju faktiskt inte ens kollat med Elin om hon är hemma, eller om hon ens har tid för mig. Därför ska jag nog börja med spanskan nu istället.
I helgen kommer min kära syster hem. Då är det idolmys och mammafirande. Låter som en bra helg för mig. Vill bara hoppa över torsdag och fredag och åka direkt dit. Mycket jag vill helt enkelt som inte riktigt fungerar. Ha en fin kväll.

Lovely sister.


Ibland har jag tråkigt, vad sakta tiden går.

Hänger hemma med Matilda (på skype) efter en dag i kyrkan och med god mat. Tänkte att jag skulle orka plugga lite matte också inför ett prov. Nästa vecka är galet skön förresten. Vi har bara ett prov på hela veckan, så därför ska jag börja träna, kolla kläder med tilda, dansa, sjunga och bara hänga. SÅ NAJS!
Nu: äta kladdkaka. Sen: Matte. Ännu senare: VD med Elin. Ha en fin kväll.

And trust it, just trust it.

Idag är en bra dag. Spanska provet var lättre och gick förhoppningsvis bättre än väntat, det var pytt i panna i skolan (en av de få saker som faktiskt går att äta i Sinclairs matsal), jag var på skolgruppen för första gången och sedan dans där vi precis börjat med en ny koreografi som är jätte rolig!
Nu har jag det mindre roliga av dagen kvar: 30 sidor i min favorit bok från 1800-talet. Tips: läs den inte!

En liten hälsning från mig och Josephin på engelska lektionen förut.

I've never been the peoples choice

Imorse var det riktigt kallt. Känns att vintern är på väg och just nu vill jag bara spola förbi allting (spanskaprov!) som kommer innan julen, förutom Rihanna och andra fina saker. Just nu sitter jag vid min nya dator (ja, jag är glad) och försöker lära mig allting jag måste kunna på spanska. Går mindre bra. Ha en fin dag!

Off to school

Åh, jag älskar verkligen sovmorgon! Jag ska åka till skolan nu alldeles strax för lite naturkunskap. Ha en fin dag.


The reason why we're ticklish is because it hides the pain

Har precis beställt de här skorna. Kände att det var dags med några höstskor nu liksom.




Under the mistletoe

Kom nyss hem från kyrkan, har övat drama och sång inför söndag. Och nu är det (äntligen!) bara en dag kvar tills våra fina datorer kommer. På tiden nu, kan tyckas. Lyssnar på We found love med Rihanna och taggar konsert om mindre än en månad. Can't wait!

Just det, detta kom ut tidigare idag.



Nu: spanska plugg. Snart: House.

Det är en vanlig dag

Idag blev två av tre prov denna veckan avklarat vilket känns bra! Nu har jag bara det jobbigaste kvar, men det löser sig nog. Imorgon är det kör och dramaövning. Hänger alltså med Matilda hela dagen, vilket alltid brukar vara fint. Sedan måste jag skynda mig hem och läsa spanska, min favorit syssla i livet.

Kommer ni ihåg det här inlägget, med min lista? Jag har precis lärt mig hur man lägger upp videos i bloggen (jag är smart, ja) så här kommer en av de bästa (min "favoritlåt").


Don't give up med Herbie Hancock, P!nk och John Legend.

Kidrauhl


Hej jag är en söt kille. Kolla slutet.

En vanlig fredag fast lördag

Har fixat och trixat med bloggen så nu är jag nästan helt nöjd. Någon som vet hur man ändrar bredden? Då är det bara att säga till!  Planer för kvällen är matlagning och VD tillsammans med Elin.

Det är redan kolsvart ute och klockan är bara lite över sju, hej höst! Jag längtar gaaalet mycket till julen och allt vad det innebär. Jullov, mat, julklappar, Jesus, mys, nyårsläger och snö alltså. Och allt det där andra som följer med också såklart. Nej, nu hinner jag inte sitta här och prata på om jul, jag ska ju till Elin!


T.G.I.S.

Klockan är inte ens två, och jag har redan hunnit plugga i två timmar. Känns bra. Nu kommer min familj snart hem och lagar middag. Sedan ska jag fortsätta mig samhälls- och historiaplugg och kanske se några Vampire Diaries avsnitt med Elin. På riktigt en sjukt bra serie. Antagligen mest för att jag ser den tillsammans med fint umgänge.


Förövrigt så saknar jag de här tjejorna. Antagligen det bästa gänget i världen. Kanske dags att ses snart?

T.G.I.F

TGIF! Dagen har varit seg men nu känns det så himla gött med helg! Ska jag bara läsa lite samhäll, sen drar jag till Elin för Idolkväll.


Min favorittjej är tillbaka i skolan nu efter sjukdom. Fint.

Ps. Jag älskar Lina att du länkar dig själv med www.klockren.nu.

I was here

Imorgon ska jag och Matilda på kördag på Östrabo. Vi ska öva afrikanska sånger och ha det bra. Jag missar historiaprov men är duktig och pluggar inför de nu ändå. Har precis ritat en 5-a4 lång tidslinje om Forntiden, Antiken, Medeltiden och Upptäckternas tid samt kristendomens utveckling/splittring.


Just det, det var kanelbulledagen igår! Bilden är från förra året då jag och min syster bakade.

#tiredgirl

Time for bed! Ställer klockan på sju och sätter på ett avsnitt Vänner att somna till. Godnatt.


Love you hun.

Alecia beth moore


Alecia (aka P!nk) ser förresten numera ut såhär i håret.

Min kväll

Är hemkommen från kör och mässa. Sjöng fina låtar, träffade fina Linda och hade det fint med fina Matilda. Känner mig så opepp man kan bli på läxor nu, speciellt min lilla 1800-tals roman som ska vara ungefär utläst imorgon. MEN jag måste ju hinna klart innan House börjar (yey), so I better start now... Ha det fint!


Let me sign.

Hej hej hallå.
Jag tänkte att det kunde vara kul att se vilka som läser min blogg. Statistiken visar ju bara hur många. Vad sägs som att lägga en liten kommentar, ni som vågar?

Dag 11 - Någon jag kan berätta allt för

Jag har så många fina vänner, men Kajsa-Stina, Josephin och Matilda är de som står allra närmast och som jag verkligen kan berätta allt för. I love you guys.


Jag och fina Matilda i somras.

Dag 10 - Någon jag tycker är väldigt snäll


Johanna Dahl, sjukt snäll på alla sätt och vis. Bryr sig alltid om alla andra. Bor numera i USA, hej avundsjuk. Jag saknar dig!

November

Idag är en bra dag. Det är en bara månad kvar till jag kommer stå i Globen med mina vänner och sjunga med i Rihannas låtar och det är mindre än en månad kvar tills Justin Biebers Under the mistletoe kommer ut. Jag längtar tills om ungefär en månad helt enkelt!


P!nks Summer Carnival tour förra året.

RSS 2.0