Pringles


Pringles finns numera i Partysize och dessutom i olika omslag. Jul och sommar. Jag och Matilda valde jul, så coola som vi är.

Nu ska jag dra till Bäve för ett Rockcafé med kören. Hörs sen!

Och åter ser vi mörkret fly


Idag är det min mammas dag. Grattis!

Why so serious?

Älskar att P!NKs Raise your glass äntligen har kommit ut på Spotify! Eller så är det bara jag som är osmart och inte har hittat den innan. Men grymt i alla fall!

Okej, då ska vi se hur det här går...

Försöker mig på det här med tidsinställda inlägg. Får se om det här fungerar nu då!

Luften smakar som en jordgubbspaj



Öva öva öva texter. För på onsdag är det ju genrep, torsdag i Dalaberg och Fredag i Bäve på rockcafét. Alltså mässa i Dalaberg kyrka kl 18.00 och rockcafé i Bäve kyrka kl 20.00 med ungdomskören - Ted Gärdestad projektet. Fin vecka helt enkelt.

Upp och ner, bak och fram och ut och in.



Jag älskar helger. Att bara få göra ingenting utan att det gör någonting. Att bara få vara. Ungefär som ett väldigt kort sommarlov. Jag längtar till att få åka utomlands nu. Speciellt när jag ser min syster börja packa inför sin månadsresa till NZ.

Att längtar är en ganska bra sak. Utan längtan finns ingenting.

När allting försvinner håller du mig kvar.

En fin helg väntar med favorit Matilda. Jag åker snart ut till henne och sedan ska vi ha idolkväll. Fint.

Ignorance is your new best friend






It's good

Barn är söta. Men man blir trött av att leka en hel dag, så nu ska jag sätta på en film. I helgen ska jag och Matilda på Andreas Wijks spelning. Jag är glad.

Dance like no one is watching



Sjukt vad skönt det kan vara att bli klar med ett arbete! Nu ska jag bara skicka in uppsatsen och sedan börjar praoen + lovet = inget plugg.

"Vad är kvarg? Högpastöriserad mjölk och grädde. Vad är kvarg? Högpastöriserad mjölk och grädde."



En förmiddag tillbringad i kyrkan och en eftermiddag tillbringad i so-boken. Ganska fin dag ändå. Men en so-uppsats som aldrig blir klar eller en budget som inte vill bli hel, det är inte så fint.

You taste so sweet but I can't eat the same thing every day



Första lördagen hemma på ungefär ett år. Ganska fint ändå. Nu är det i alla fall inte skola på tre veckor. Och om exakt två veckor sitter jag i min fina båt i Grekland.


Bara till Elin


Min solstråle.

Go away, give me a chance to miss you


The whole world in her hand.


In the sunset.


Bellas lullaby


Vampire Diaries är sjukt spännande nu när Stefan inte längre kan motstå blod.

Fortsätter mitt aldriga tvtittande med Paradise Hotel, Vampire Diaries och Simpsons the movie. Fin kväll.

Är man sjuk så är man..


Plocka äpplen, hacka, dela ut, dela ut.

Min sjukdom vill inte dö. Det jobbigaste som finns är ju att göra prov i efterhand, men så får det bli. Min tvkväll är i alla fall fin tillsammans med Simpsons, Paradise hotel, Bonde söker fru, Berg flyttar in och Välkommen åter. Och jag som aldrig brukar titta på tv.

Lyssna på Animal.

Ps. I love you

Ibland går inte allt som man hade tänkt. Men okej, på med leendet igen. Det går. Jag vet inte ens varför jag tänkte på det.


But i'll be true to you


Som ett liv som inte längre finns.

In the light


Mitt lejon.


Spider.

What if he cares for you?


Detta tror jag var den första bilden jag la upp på min blogg. Om någon undrade.

Min sjukdom vill inte släppa, så jag tillbringar dagarna i soffan. Egentligen borde jag ta vara på tiden och börja plugga, men det låter inte så lockande.


oh shit my glass is empty, that sucks


P!NKS Raise your glass på i bakgrunden. Mat. Fint.

Back in the summer of '09


Sommaren 2009. Finare dag och mer sommarkänsla går nog inte att hitta.

När hösten börjar komma brukar jag längta tillbaka till sommaren. I år gör jag också det såklart, men inte riktigt på samma sätt. Såklart är sommarlov det bästa som finns, men höst och vinter är ganska mysigt det också. Speciellt alla mysiga höst kläder, i love them! Sedan, när vintern kommer närmar sig julen, och vad är mysigare än det?

Det ända jobbiga är att det är så mörkt. Man kommer liksom inte upp på morgonen. Det är mörkt när man går till skolan och mörkt när man går hem. Vissa dagar ser man aldrig solen.

filofix

Jag är sjuk och det förvånar mig faktiskt inte. Efter allt jag gjort förra veckan. Men det betyder inte att jag ska ligga här i soffan hela dagen!


Time flies - time dies


You are important to me and I need you to survive.


Ni ska veta att jag inte har glömt, det finns bilder som aldrig suddas ut.


Höst.

Ibland tänker jag, "varför har jag ett så sjukt bra liv, när andra har det så galet jobbigt på olika sätt". Jag tänker det till exempel nu. Och det värsta är att jag inte kan göra så mycket åt det. Bara be och fortsätta tro.


hemhemhem



Hemma efter en fin helg. Bas, Matilda och åh. Natthäng, gudstjänst och nu hemkomst. Fint. Kan ju säga att jag är mer än trött nu.

Nu spenderas resten av helgen med huvudet i boken.


Matildamatildamatilda


Fina fina vänner.

Nu ska jag åka in till göteborg för ännu en helg med Matilda, bas och Henrik. Jag vet inte varför, men det blir så nästan jämt nu. Fast det är fint.

En sak jag undrar är varför alla grejer man vill göra alltid kommer på samma gång. Eller ah, vill och vill. Typ denna veckan är alla prov och inlämningar i skolan. Sedan har vi ingenting på tre veckor. Helgen den 4-5 december fyller farmor 80 = stor släktmiddag, Emma och Agnes har åhterträff och så är det dansuppvisning. Vad väljer man liksom? Okej, åhterträffen såklart.

Egoinas radio är väldigt roligt. Lyssna!

RSS 2.0