Jag lever

Jag lever och har det enormt mega bra. Det är jätte varmt och soligt, klar turkost vatten och vita hus med blåa knutar. Greklands öar är underbara. Inga bilder förrän hemfärd eftersom de inte är inladdade från kameran än.

Haha, slänger upp alla headerar jag har haft under bloggens tid.
   










Grekland

Om två timmar åker jag till Grekland med min kära familj. Just nu står det väskor överallt. Hela familjen springer runt och försöker få det sista packat.

Detta betyder alltså att jag inte kommer blogga förrän den 4:e Juli när jag kommer hem. Dator är med men inget internet.


Mallorca - september 2009


Eclipse

Jag har träffat Bella Swan, Edward Cullen och Jacob Black. Det är coolt.





Fotboll

Min bror gillar i alla fall att titta på fotboll med mamma.

Någon gör mål, mamma:
vad hände, vann han?


Nybakade bullar

Jag och Olivia har fördrivit denna dagen med att baka bullar. Inte fel alls. Så nu har jag ätit ca 5 bullar, är jätte mätt nu.

Såhär glad blir man när man äter bullar:



Stråhattar

Min syster har precis köpt stråhattar till oss som vi ska sola så fint i på däcket i segelbåten. Det kommer bli toppen och jag längtar verkligen nu. Bara två dagar kvar, sedan bär det av till Stockholm där vi sover en natt, sedan flyg till Athen där vi också tillbringar en natt och sedan får vi båten. Helt underbart!



Grekland - here we comes!


Fönsterputsaren

Morgonen har bestått av fönsterputsning, så nu är jag 150 kr rikare. Snart ska jag gå ut och lägga mig under den klarblå himlen i den underbara solen. Lite skillnad med vädret om man jämför med igår då det både åskade och regnade.

Min Elin åker till Motala i morgon, så henne kommer jag inte få träffa mer på några veckor. Men efter en ½timme/timmes samtal så går det nog bra ändå.

Senare hade jag tänkt kila bort till Stina där Olivia också håller till. Sen är det ju det där med packningen också...




Kommisarie Späck

Jag och Elin gick på Kommisarie Späck.
Den var rolig.
Matilda är söt.
Jag packar till Grekland.
Jag vill inte att min syster ska ha alla sina kläder i Göteborg.
Min bror ser på fotboll.
Det är tråkigt.
Jag skypear.
Det är coolt.
De flesta är ganska söta när de skypear.








Skolavslutning/Student



Elin min älskade

Elin skickade sms till mig angående bio. Så nu är det nästan bestämt att vi ska på bio idag. Hm, jag kommer inte ihåg om vi bestämde vilken vi skulle se eller inte...

Snart åker jag i alla fall till Grekland. Innan dess är ingenting planerat, förutom att packa då. Jag har inte ens börjat än.

Jag kommer sakna mina änglar Mimmi och Matilda så sjukt mycket, men vi har redan bestämt att vi ska ses direkt när jag kommer hem!

Sedan är det ju bara 16 dagar kvar till Eclipse premiären också...som jag missar. Fast jag ska se den med Elin och Jossy när jag kommer hem, så jag tror jag klarar mig. Ska ha med mig Eclipse till Grekland. Läste ganska nyss ut den på svenska för typ 5:e gången så nu ska jag läsa den på engelska för 2:a gången tänkte jag.


On the skolavslutning.



Lite händelser


8B hos Marianne.

Underbara Matilda som kommer hit ikväll.

Fokistyle på Hard rock café.

Sinclair på våran altan.

Brors student.


Nya hemligheter införskaffade

Kan bara säga att nya hemligheter är köpta. I veckan ska nämligen flera personer firas, super roligt!

Något som inte är lika roligt är att det har varit skalbaggar i vårat vardagsrum sen studenten. jag har hittat ungefär 4 st om dagen. Men nu fann vi i alla fall boet, som var i veden i vedkorgen. Så nu är veden utburen och får aldrig mer komma in igen.

Längtar till fredag, lördag och söndag. Det kommer bli bäst säger jag bara!


Pål in action.


Matilda är min sötboll

Oj vad länge sedan det var jag bloggade. Men det blir lätt så när det är fint väder ute. Nu är i alla fall sista uppgifterna i skolan inskickade och det känns jätte skönt. I veckan är det pary pary haha.

Helgen har varit perfekt med underbara Matilda. Jag älskar henne. <3


hej hej, längesen!

Matilda är min alldeles egna stjärna

Bara för att hon strålar och gör min natt lite ljusare. Jag älskar henne och vi är så himla bäst!


Student 2010

Är ute på altanen och fixar med Daniels student som är om tre dagar. Just nu fixas skylten och möblering. Kommer bli jätte roligt. Det ändå dåliga är att jag inte har hittat någon klänning ännu. Funderar på att åka in en snabbis till torp imorgon och kolla.

Idag kom Patrik hem efter två veckor i USA. Ska bli roligt att träffa honom och Marcus, Martina och Matilda som ska med på bio på lördag.


Jag och min Elin!

RSS 2.0