Ingenting

Jag har varit sjuk i snart tre veckor nu. Eller nä, inte riktigt, men nästan. Kanske är det därför jag inte har skrivit här?

Men det har alltså inte hänt så mycket, och jag är riktigt trött på att gå hemma nu. Dagens höjdpunkt blir i alla fall att boka Håkan Hellström biljetter till i mars. Kommer bli grymt.


Gymnasieval.


Varför måste dom prata om gymnasievalet på nyheterna? Och varför måste det komma tjocka kataloger på posten om just gymnasievalet? Och varför får jag brev om att jag snart kommer få min inloggning så att jag kan göra mitt gymnasieval?

Jag som inte har någon aning om vad jag ska välja. Okej, det har jag, men inte helt. För tre veckor sen när jag pratade med syon sa jag att jag var 90% säker på Öppna programmet. Nu är jag 50% säker, och det är bara några veckor kvar nu.

Kan dom inte göra så att man bara får välja gymnasier i sin stad eller något, så att jag slipper välja?


Sjuka dagar.

När jag är sjuk tappar jag tidsuppfattningen helt. Ungefär som på sommarlovet. Jag går upp många timmar senare än vad jag borde, även fast jag går och lägger mig flera timmar tidigare än vad jag brukar. Sedan fastnar jag i att titta på tv, vara på datorn, plugga och bara vara. Men det är väl så det är att vara sjuk.

Jag har nog tittat på 100 P!NK intervjuer under de här dagarna. P!NK är grym.

We will never be never be anything but loud.



Väntar på att bilder på lill-Alecia ska komma upp och pluggar. Ingen skola för mig varken idag eller imorgon. Bra start på en ny termin.


Listor

Sen sist har jag:

- Börjat skolan.
- Pluggat.
- Varit på Åh med Matilda.
- Blivit nästan sjuk.
- Hostat jättemycket.

Tills nästa gång kommer jag antagligen:

- Åka till Borås.
- Plugga.
- Vara sjuk färdigt.
- Sluta hosta.
- Gå till kören.

Eller så skriver jag någon mer gång innan det sista hinner hända.


LM, Akademin eller Estet?

Jag älskar lov. Att inte behöva göra någonting på dagarna, bara låta dem gå.

Ikväll ska jag på bio med Christina, vår årliga present/julklapp till varandra. Narnia kung Caspian och Skeppet gryningen blir det.

Vet ni en sak? Jag hatar gymnasievalet. Eller egentligen älskar jag det, att få göra som man vill. Men sen kom jag på att det finns allt för många bra skolor. Vill jag ens gå i Uddevalla? Göteborg och LM lockar, men orkar jag pendla? Och Akademin är ju faktiskt också en bra skola. Jag och Matilda tänkte söka LM tillsammans, men tänk om bara en av oss kommer in? Akademin är jag ju hundra på att jag kommer in på. Kan helt enkelt inte bestämma mig.

RSS 2.0