dansuppvisning.

Ulrik vann mgp junior. Okej, bara jag, marika, stina och elin som gillar han, men ändå. Slog bara på tv:n och så var han där.

En vanlig dag - Ulrik.





göteborg

Nytt tillskott till mitt rum.




"Julstrumpor"




Myskväll.

Paus i idol. Vad hittar man på då?
Jo, man skrattar med Elin, Marika och Evelina. Elin skriker: SKAJJA! Så olikt henne det kan bli.
Imorgon ska jag i alla fall till Göteborg med mamma och broder. Det ska bli kul, men vi ska åka typ vid nio, så var tyvärr tvungen att tacka nej till Elins förfrågan om att sova över.
Ska ju spela upp en låt för Niklas också för högre betyg i musik. Men vilken låt? Jossy har redan två bra att välja mellan, men jag har ingen aning. Ge gärna förslag (ska gå att sjunga till också)
Vi hade det rättså trevligt på halloween. <3

Elin is my superhero.

Eftersom jag är så snäll så ska jag från och med nu skriva helt korrekt i bloggen. Jag gör ju alltid allt som mina bästa vänner säger till mig. Så nu är det slut på smilisar :D och pilar ner V.

Okej, kanske inte exakt så jag hade tänkt mig, men jag kan väl i alla fall börja med stor bokstav.



today everything goes well

när jag kom hem idag såg jag att det låg ett paket i brevlådan. bilderna hade äntligen kommit! så jag ropade på stina att hon skulle följa med in och hjälpa till. nu ser mitt rum lite annorlunda ut ja :D






och det här roliga har jag att se fram i mot nu V

ja, so prov imorn; massmedia. och pressen är stor.

har iaf gjort en plugglista på spotify, med bland annat: dear mr. presiden med pink, glitter in the air med pink, dårarna och jag med martin stenmarck, happy ending med mika, goodnight and go med imogen heap....


dear mr. president.

nu är det färdigpluggat, för ikväll iaf.

kom på förut att det är sista gången dans imorn, så vi ska ha med fika. hm, undrar vad det blir för något. jag och evelina får väl vara duktiga och baka något. ganska bra att blanda träning med fika haha.



favorit låt - dear mr. president med pink


överraskning.

jag sov ju hos stina i går, men det var tydligen en överrasknings"fest" också. så när jag kom in genom dörren (stina öppna) hoppade ellen och olivia fram och kastade massa ballonger på mig. haha jag blev verkligen jätte överraskad. sedan såg vi på film, badade, åt och prata. allmänt bara myste.

jag fick en klänning som jag sa för ett tag sedan att jag ville ha, men olivia sa att hon hade beställt den (tror det var för att jag inte skulle köpa den). tack så mycket för denna underbara helg <3

idag var det släkt kalas som gällde. av mina faddrar fick jag att gå på musikalen guys and dolls med dom i göteborg. det ska bli jätte roligt.

 






en vanlig dag.

igår blev dagen faktist helt klart bäst!

först kom familjen in på morgonen och sjöng för mig, och då står evelina och elin där. haha jag blev jätte överaskad! jag fick muffins och fina brev av dom (a) jag fick också en skylt där det stog: 14 år idag, säg grattis! eller något liknande, och en slips i papper.
det skulle jag tydligen ha på mig hela dan i skolan, men jag hade det inte riktigt hela.

sedan i skolan så blev jag grattad och sjungen för på två lektioner... present fick jag av lise och jossy, tackar och bugar.

efter skolan var det ju dags för new moon! jag var helt uppspelt och kunde inte sitta stilla haha. vi tittade i alla tidningar och på nyheterna både på tv och radio för att se om det blev 11 vårs gräns. OCH DET BLEV DET! så när vi väl skulle gå på filmen hade vi inget att oroa oss för.

innan filmen så åt vi på pingvin.

tack elin, stina, lise och alla andra för att ni gjorde min födelsedag till den bästa!



mina nya örhängen (a)


mina tjejor på morgonen.

snygg som jag var på min födelsedag (rim)

ingen rolig dag innan födelsedag.

känner mig inte så bra efter sprutan. igår gick jag och la mig kvart i nio, men jag somna inte förrän tolv. sen när jag vaknade idag mådde jag illa och hade ont i magen, så det blir ingen skola idag.

ser just nu på the proposal :)



min dag idag.

kanske ska skriva lite mer om min dag.

lästema i skolan, alltså sitta och läsa från 8 till 12. men jag hade luciaträning också så det blev en timma mindre läsning för min del. skolan blev ganska slapp med bara hemkunskap. vi hade redovisningar, så vi fick ju som sagt sluta kvart över 1 istället för 2.

på kören fick jag massa datum när vi skulle ha läger, sjunga i kyrkan, övningar, julspel m.m. haha tror ni jag kan hålla reda på allt det där? so mtur är tror jag christina har allt i sin iphone.

armen gör faktist ganska ont nu, så jag vet inte om jag kan vara med på gympan imorn. men det gör inte så mycket haha.

efter skolan är det torp och present köp. vi får se vad det blir till daniel.

just nu så försöker jag göra en labb om induktion som ska vara inlämnad på fredag (om man vill ha vg-mvg). det går sådär, är helt tom på ideer. så vi får se hur det går med det. ellen har såklart redan gjort den -.- men jag har ju pappa som hjälp, så det här ska allt gå.


NEW MOON!

hörde idag på nyheterna att DET KANSKE SKA BLI 11 ÅRS GRÄNS PÅ NEW MOON! dom ger besked på fredg hur det blir. men fattar ni? i så fall kan vi vara helt säkra på att komma in, och min födelsedag blir den BÄSTA NÅGONSIN.





svininfluensan.

kom nyss hem från skolan. egentligen fick vi sluta kvart över 1, men vi missa precis bussen så vi fick ta två bussen ändå...

så sitter vi där och väntar på att tiden ska gå, så kommer skolsköterskan förbi.
stina: när ska vi ta sprutan?
skolsköterskan: imorn
*alla blir förvånade, vi trodde vi skulle ta den nästa vecka*
julia: (på skämt) kan vi inte ta den nu?
skolsköterskan: jo visst, jag har några över.

så jag, olivia, stina, julia ellen och måns fick ta den idag istället. skönt att ha det gjort. det gör lite ont, men inget farligt. nu när jag sitter här vid datorn känner jag ingenting alls.

fredag och new moon närmar sig!





dansat.

nu är jag dansad och duschad. vi satte stompen och det sista i dansen, så nu är den helt klar :D

hela veckan är full:
onsdag; skola, kör och sedan stanna kvar för att fixa med låtarna.
torsdag; skola, torp med stina, olivia och ellen (haha dom ska köpa present till mig)
fredag; födelsedag, skola, äta i stan med elin, stina och lise och sedan new moon (hoppas hoppas hoppas att vi kommer in!)
lördag; haha kanske till stan med jossy och lise och ta paris bilder XD troligen sova hos stina.
söndag; bror fyller, släktkalas.

sen ska det väl in lite plugg här och var (två prov nästa vecka, ett veckan efter), och så ska den där dumma fysik labben som ska in på fredag...

ah iaf så sitter jag och tittar på simpson nu.
ha det bäst!





haha hitta lite gamla bilder från marias 50-års kalas (2005)


hos evelina.

igår var det myskväll och twilight som gällde med elin, måns, oliver och evelina. sen sov jag över hos evelina.

stina var i göteborg och köpte massa saker, så nu har hon en ny garderob :P

vi skulle beställa biljetter också, men det funka inte med evelinas kort så elin gör det idag istället, hoppas det funkar nu. det är ju faktist min födelsedag och allt. det finns bara biljetter kvar till den klockan nio så vi tänkte äta något i stan innan och så.

idag är det läxor och bara vara hemma som väntar tror jag...


haha vi hittade typ sju påsar chips i evelinas godisskåp (a)

bild på oss sen sommarn, när vi var duktiga och gick till skolan.


äntligen helg.

nu är det äntligen helg. vaknade precis och gör typ ingenting just nu.

LISE BLEV JÄTTE FIN I DET NYA HÅRET!

tänkte beställa biljetter till new moon nu (om det finns några kvar :S). vill verkligen se den, på min födelsedag också nästa fredag (a)

igår hjälpe olivia mig med mitt rum så nu är det jätte fint, även alla lådor. sen gick vi på ett intensivpass, det var jätte jobbigt! aja, men vi klarade det iaf.

idag blir nog en slapp dag, stina är i gbg med sin mamma. kanske träffar elin eller någon sen. några spelar väl kannan också? är inte så insatt i det haha.


en bild påväg till gbg med klassen förra året (a)


simpson.

nu är det snart simpsons som gäller. kom precis hem från friskis, core pass.

imorn är det mjukis-fredag. skönt!

och någon kommer komma helt makeoverad imorn till skolan...

trött.

ja, kom nyss hem från dansen. vi gjorde klart dansen och bestämde kläder till uppvisningen. så nu är det typ bara stompen som inte sitter helt, sen är allt bra. eller vänta lite, kläder? jag ska ha baggie jeans och keps (det har jag så mycket av), tänkte kanske låna av oliver eller måns, evelina ska försöka fixa. annars har hon ju 1000 andra killkompisar att fråga...

matteprovet idag var jätte svårt, men jag klara det nog iaf (tror jag är precis på gränsen), men vi får la se.

fick nån lapp på dansen också om två månader gratis medlemskap på  lovefilm, så det hade jag tänkt gå med i. :D




matte prov.

imorn är det matteprov -.- skönt att få det gjort, men ändå inte...

vi har börjat sälja kakor i klassen idag. jag och stina (med hjälp av johanna) har idag sålt 21 burkar, och mer blir det nog. så just nu tror jag vi leder kaktävlingen (a)


P!NK

läste precis stinas blogg (stinakajsas) och såg att vi hade läxa till imorn, haha det hade jag glömt så det var väldigt tur att jag titta på bloggen.

läxan går ut på att hitta en reklam bild som är i färg, som det är en miljö på, som det är en människa på och som gör reklam för något (inte annons).

så nu har jag rivit ur några reklambilder ur olika tidningar, för jag kunde inte bestämma mig för en ifall det det skulle bli fel.

för tillfället är jag bara liiiiiite avundsjuk på min syster och hennes kompisar som ska till stockholm och se på pink imorn! inte alls en av mina "idoler".


några av mina reklamer.

jag i min snygga natt-frisyr haha.


krattat och sjungit.

idag har jag sjungit i kyrkan i lovsångs teamet. det var jag, christina, karin och amanda. vi skulle vara där halvtio så jag har vart duktig idag och varit uppe ända sedan halv nio.

igår var det barnkalas som gällde, det gick bra. vissa var lite vilda, men alla hade roligt och så. sen ringde elin och fråga om vi skulle med till göteborg och se på bio. så jag, evelina, stina, elin, emma, magnus och gun-britt såg på up. den var hur bra som helst! man både grät och skratta :) (evelina och magnus grät mest)

förut när jag kom hem från kyrkan så kom jag på att jag inte hade någon nyckel. då kom daniel hem, men jag hade tydligen tagit hans nyckel någon annan dag, så han hade inte heller någon nyckel. så vi krattade gräsmattan (fick bli pappas farsdag present).

men iaf, nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. måste städa mitt rum och plugga lite också.

NI MÅSTE SE UP!







sho bre stina her

who ska ha kalas och vi ska lala, klä ut oss.
till vad?
vet ej än :)

va på tennis, lovisa va med.


my blog :  kajsa-stina


gjorde en viedo i går, kul har vi asså. titta?

sportson



tränat igen.

har precis kommit hem från träningen och sitter nu här med stina bredvid mig. jag ska sova här inatt för mina föräldrar är borta. imorn ska alice (stinas lillasyster) ha kalas och då ska jag hjälpa till. snart ska vi duscha, bara så du vet :P

vi ska se på idol också, hoppas elin kommer. vi är typ idolgänget :D


en söt lite bild fick det bli också.

tränat.

har nyss varit och tränat med stina, marika, evelina och olivia. nu sitter jag här och tittar på family guy och försöker komma på vad jag ska ha på mig imorgon.

jag försöker också övertala mamma om att jag ska få gå på new moon (min födelsedag), även fast den är från 15. jag och stina hade iaf tänkt gå dit och se om vi kommer in, varför inte försöka?


hemma igen.

nu har jag ganska nyss kommit hem från kören och lovsångsgruppen :) så nu sitter jag här med två inbakade flätor i håret, för jag tänkte ha lite lockigt hår imorgon.

stinus var här lite förut och vi skrev som sagt önskelistor, så duktiga är vi. jossan har typ te kväll med sina kompisar (ester, therese och elin), så jag får sitta här själv i köket. haha dom har köpt en sån grej man gör skålar och sånt av på br till deras kompis som har flyttat hemifrån. sånna bra ideer har dom.

imorgon blir det nog som vanligt med skola och sedan träna med stina, evelina och olivia (kanske marika?)

gå in på stinas blogg www.stinakajsas.blogg.se




är med stina

stina in my heart forever and ever again <3

här sitter jag och stina och ser på tv. vi försöker skriva önskelistor också till jul och födelsedagar, men det går sådär. senare blir det kör för min del.

vi bytte platser och jag kom bredvid ellen, ganska så interresant ändå :P


sitter här och äter middag.

sitter här nu med en tallrik halvfull med morotspannkakor (haha eget recept). skolan var väl som vanligt... ska snart till dansen iaf, orkar inte, men det blir kul när jag väl kommer dit.

just nu har jag no plans inför helgen tror jag, men kanske idol med elin och stina? förhoppningsvis iaf :)


snart sova.

sitter här med en rostad kastanj som mami hade med sig från barcelona. sådär gott skulle jag vilja säga! mamma och pappa har alltså kommit hem från barcelona nu.

jag har klippt mig nu också, som jag har tjatat om det haha. bilder kommer :)

godnatt och sovgott!





me and my new earrings from jossy and libanon.


2/11

okej, nu är det bara 18 dagar kvar tills jag fyller (a) sa fel igår, när det egentligen var 19 dagar kvar.

jag sitter nu här med stina bredvid mig, hon ska följa med mig när jag klipper mig. haha har inte riktigt bestämt än hur det ska bli, men men...


me and stina :D

1/11


just for now.






me and my new eyeshadow.




1/11

idag är det den första och 20 dagar kvar till min födelsedag.

Amanda sov över och sedan blev det torp med Josefine. jag köpte ögonskuggor i alla färger och stövlar. stövlarna var lite av ett impulsköp, men ganska snygga.
resten av idag blir det nog plugga och spela sims, haha så kul har jag. eller förresten, jag och Evelina ska nog träna sedan, någon mer som hänger med?

ja, hoppas kanske på att få träffa stina idag också, har inte setts sen onsdag...






RSS 2.0