On and on, and on and on and on

Okej, jag vet att jag ska sluta tjata om de här tjejorna, men kolla på dem! Jag vill ha ett barn som Rosie. Och om ni inte har kollat alla klipp från Ellen show, Disneyland, Grammy's osv, gör det!

Now all we ever seem to do is fight

Jag och Anna, jag och Martin.
Hemma från Åh och är tröttare än någonsin. Segar mig igenom skolan och lyckas med att inte somna på samma gång som jag inte hör ett ord av vad lärarna säger. När jag kommer hem orkar jag inte plugga och har därför massor att göra idag. Kul. Men det är värt det, varenda liten sekund av lägret var så värt.

Imorgon har vi temadag = inga lektioner = ingen sovmorgon. Ska bli skönt ändå. Lyssna på lite föreläsningar, gå runt på lite utställningar (kanske?) osv.

Once upon a time we burned bright

Min bästavän Robyn och jag. Gjorde tatueringar tillsammans och så. RiRi är såklart på lägret också!

You're holding in your hands the two halves of my heart

Hänger med min fina, äter kb, sjunger lovsång, smyger ut på nätterna och tar hand om små konfirmander.

Once upon a time we fell apart

Idag är det dag nr två på lägret vilket kan innebära faddrarnas kväll, vilket är sjukt roligt! Vi faddrar ("ledare") får hålla i en kväll av uppträdanden.
Här sjunger hela faddergruppen "faddrarnaskväll" (musik från bögarnas fel) i början av kvällen.

I got to go, I got to go'

Just nu sitter jag nog här (i "batcave" (som förövrigt kommer heta någonting annat nu) på Åh) och gör namnskyltar till alla nya konfirmander som kommer dyka upp om några timmar. Detta är något det bästa på hela lägret, känslan innan konfirmanderna kommer. Man är nervös och spänd och så glad på samma gång! Hoppas ni har det bra här hemma.

Somebody ran away saying 'fast as I can

Monsters Ink och fika mys hos Evelina igår.
Försöker packa, titta på vänner och plugga på samma gång. Går mindre bra.

So call me maybe?


Once upon a time somebody ran

Väntar in melodifestival-kväll med Evelina och Kajsa-Stina. Har köpt godis, chips och frukt så att vi klarar oss ikväll! Annars har jag hunnit börja på sista säsongen av Vänner vilket känns lika sorgligt som alltid. Jag vill ha en till säsong. Punkt.
Nu ska jag äta och sedan möta upp Evelina för att promenare bort till Stina.

Maybe that is why I chase strangers away

Nyss hemkommen från dans och sitter nu i soffan med en tallrik apelsin och Vänner. Älskar att komma igång med danserna igen, så himla roligt! Just nu dansar jag jazz med tvillingarna (och två nya som nyss hoppat upp till vår grupp, kommer säkert bli bra senare) och det är jättekul verkligen! Jazz är bästa. Tänker fortsätta kvällen med Vänner och fira att jag inte har någonting att plugga för tillfället (jag panikpluggar imorgon istället).
Idag var det angeläget (festival) på skolan och vi kollade på dansföreställningar och föreläsningar. Riktigt bra faktiskt. Tråkigt att jag missade koncerterna på grund av samhällsprov och spanskaprov bara.
Forever alone on the bus.

Angel away, yeah strange in a way

Inatt drömde jag att jag var tillsammans med Justin. Vi satt i min soffa och såg på film. Jag trodde verkligen inte att jag drömde och kände mig vaken hela tiden. När pappa kom in och väckte mig vid sju var jag redan vaken och trodde klockan var mitt i natten. Jag brukar aldrig ens komma ihåg mina drömmar. Konstig sak. #Meanttobe
En all hearts day bild på mig och Josephin

Praying but I think I'm still an angel away

Denna veckan har varit den tråkigaste i mitt liv. Jag har varit sjukt trött (utan anledning), har sååå mycket att göra och hinner inte därför inte hitta på roliga saker. Höjdpunkten idag var kören, där vi har börjat med Lars Winnerbäck tema. Imorgon är två lektioner inställda (jag börjar inte förrän 14.20, tjoho), vilket alltid är något, men annars händer ingenting. V i l l  i n t e  g å  i  s k o l a n  u t a n  h a  l o v är mest min känsla just nu. Återkommer när jag har något roligare att skriva om.

Trying to forgive you for abandoning me

Läser spanskabok och äter godis.

Maybe that will kinda make the pain go away

Kände mig bättre i helgen och pallrade mig äntligen iväg till skolan idag. Fick en mjukstart med sovmorgon och inställda lektioner. Nu ska jag äta mat, sova lite och sedan plugga maaassor. På torsdag är det Angeläget i skolan = inga lektioner, så skönt. Ni får höra mer om det i veckan.
För att se lite bilder från idag, gå in på Jennifers blogg (www.gjennifer.blogg.se)

Super bass

Och för er som inte vet. Sophia Grace rappade alltså Super bass och blev upptäckt av Ellen på något sett. Rosie är Sophia Grace's dansare/ge självförtroende-tjej.

Boy you got my heartbeat runnin' away

Alltså dessa tjejor. Sophia Grace och Rosie, så söta. Jag hade inte tackat nej till att vara 5 år, sjunga på Ellen show, intervjua folk på ama och grammy's och träffa Nicki Minaj. Eller bara springa in i ett köpcenter och plocka allt jag vill ha. Dock förstår jag inte hur Sophia Grace kan vara åtta år och kunna ALLA kändisar. Jag vill vara Rosie.

I wish today it will rain all day

Idag äter jag snickerskakor som jag bakade igår och jag pluggar.
Ser fram emot denna veckan.

To fly, to fly








(Älskar när håret skiftar i gult)

Nu har jag på mig mina nya fina byxor, sjunger med Nicki Minaj och Rihanna i Fly, rensar kameran och läser bloggar.


I came to win, to survive, to prosper, to rise










Lite av mitt rum.

Idag ska jag plugga plugga plugga, se till att bli helt frisk, äta snickerskakor och städa min garderob. Vad ska ni göra?


I came to win, to fight, to conquer, to thrive

Mår lite bättre och hoppas att jag orkar gå till skolan imorgon. För några timmar sedan gick jag utomhus (i 5 sek) för första gången på hela veckan. Kändes bra. Annars håller Vänner mig sällskap och rummet är nu skinande rent. Har damsugit mattan i nästan en halvtimme och putsat spegeln. Nu ska jag återgå till mitt vilande, Vännertittande och novellskrivande. Ha det fint.

Euphoria

Här ifrån kommer bilderna.
Melodifestivalen har alltid varit mitt favoritprogram. Jag har alla dvd:er sen 2003. Kan nog varje låt och varje replik programledarna säger sen dess för att jag har sett filmerna så många gånger. Idag kanske det inte är mitt favoritprogram, men jag kunde ändå inte hålla mig ifrån tv:n i lördags när det första programmet visades.
Min favorit är helt klart Loreen, sjukt vad bra hon är! Alldeles egen dansstil (sjukt bra), sjunger grymt och är så himla vacker. Har lyssnat på låten några gånger idag och den blir bara bättre och bättre. Hon borde helt klart vinna.

New in

Lite nya saker till vintergarderoben.

You make me sick

Fortfarande feber och förkyld, så denna dagen kommer tillbringas i soffan med te och film. Orkar inte göra någonting alls helt enkelt. Som tur är blev kören inställd idag, så missar i alla fall ingenting där. Vi ska börja med Lars Winnerbäck tema, jättekul!

Parallellt universum - Ryan the savior

Har sammanlagt sett 8 st OC avsnitt idag - vilket är ungefär 5-6 timmar. Har också hunnit med att inte plugga och få feber. Nu ska jag äta soppa (för det är det enda min hals tillåter mig att äta) och sätta på ett till avsnitt.

California, here we come

Har sovit några enstaka timmar inatt, min hals dödar mig och jag kan egentligen inte vara borta från skolan. Men nu är jag hemma, dunderförkyld och så här spenderar jag dagen:

A cup of tea

Det bästa med att vara sjuk och att ha ont i halsen. Jag tror Martin smittade mig över Skype från Umeå igår.

Details in my room and new in










Blandade lördagstankar

Igår spenderade jag kvällen hos Elin med mat, På spåret och Skavlan (pensionärer i förtid, men vi gillar det). Stötte på en gammal lärare på Maxi och köpte konstigt naturgodis. Det bästa med att vara ensam hemma är att kunna sova med dubbla täcken i mammas och pappas säng. Idag måste jag plugga plugga plugga plugga, men ska också ha tid att träffa Matilda och fika. Jag vill baka. Nu ska jag sätta på ett vänner avsnitt och somna om.

Lite av min gårdag och planer för idag.


It's the past that you're dying to change

Försöker fixa en bloggbeskrivning men lyckas inte få till det. Förövrigt är jag på plats nr 219158 på bloglovin, ganska bra kämpat. Ni borde gå in på http://www.bloglovin.com/sv/blog/1463233/ och följa mig, så jag får hoppa upp några steg på listan. Sidan är inte uppdaterad så jag har fortfarande det gamla utseendet kvar osv, konstigt.

Ha en fin kväll, det ska i alla fall jag ha, med skypeprat med Joel och Martin. Puss

It's the fight you had when you didn't make up

Idag.
Jag vill bara koka te, krypa ner under täcket och se på Vänner resten av kvällen - så trött är jag. Tyvärr går inte riktigt det, skolan finns där i ett litet hörn också. På lördag ska Cajsa åka till Kuba i hela 3 veckor, och jag är så avundsjuk på henne. Hon får värme och bad, jag får kyla och snö. Det börjar i alla fall dra ihop sig mot lov och slutet av andra perioden, vilket betyder massor av prov och inlämningar.
Därför ska jag nu sticka näsan i samhällskunskapsboken, skriva en novell, börja läsa om kloning och barndiagnostik, ändra en engelskatext till det bättre, skriva hemtenta om de abrahamitiska religionerna och lära mig tusen spanska glosor. Som tur är, är det mesta faktiskt ganska intressant (tänk bort glosorna och engelskan). Nu vet ni hur jag roar mig ikväll.

RSS 2.0