I alla lägen.










Ingenting att göra ingenting att göra. (ingenstans att sova melodin)

Plugg, plugg och åter plugg. Men nu kan jag nästan allt till imorn, även fast jag kanske inte har koncentrerat mig fullt ut. Nyss så åt jag sushi med mina syskon. Kaninerna fick morot-äpple-banan fruktsallad. Sången i kyrkan gick bra och nu är jag anmäld till körlägret och lovsångsteamlägret. Tre läger på tre veckor haha. Helgen vecka sex-körläger, hela vecka sju-konfirmationsläger och helgen vecka åtta-lovsångsteamläger. Det ska bli jätte roligt. Eva och Emma satt och viska om oss när vi sjöng och efteråt fick vi veta om vad.
Eva - är alla dina?
Emma - ja det är dom.
Eva - så alla är dina.
Emma - ja.

Emma ska vara speltant på Åh, och Eva är Emmas mamma.

Jag tog faktist bilder på sushin och så idag, men kamera minnet var visst fullt, märkte jag nu, så bilder kommer när alla kameror är laddade och tömda på bilder.¨


Ingen rolig dag idag.

Jag vaknar av att solen lyser. Helt klar blå himmel och kristall snö. Men denna dag ska såklart användas åt att plugga till ett prov jag inte förstår någonting av. Inte så kul. 5 prov på tre veckor är ju inte heller något att se fram emot. Särskilt inte när man precis har lånat Så länge vi båda andas av christina och bara vill sitta och läsa. Tänkte jag skulle jämföra böckerna på svenska och engelska. När jag kom hem med Så länge vi båda andas märkte jag att den var tunnare än Breaking dawn.

Jos är snäll och hjälper mig och är nu uppe och letar efter hennes gamla anteckningar och sådant om Ideologier som vi sedan ska ha prov på. Detta blir en riktig syskon dag när mamma och pappa är i Stockholm. Ikväll har vi bestämt oss för myskväll. Daniel spelar som vanligt gitarr och lyssnar på musik, men det stör inte så mycket när man sitter här nere i vardagsrummet.




.

"When you can live forever what do you live for?"

"If you can't be with the one you love - will you stay with the one who loves you?"

"And so the lion fell in love with the lamb."

”I could see it in your eyes, that you honestly believed that I didn’t want you anymore. The most absurd, ridiculous concept—as if there were any way that I could exist without needig you"

"I was unconditionally and irrevocably in love whit him."

November 21
November 20
June 30

Rockcafé i Bäve.

Nu ska jag snart till Bäve på Rockcafé med Stina, Elin och Olivia. Daniel ska sjunga med projectarbetegruppen och sen var det något rappband eller något. Det ska i alla fall bli roligt. Efter sover jag och Olivia hos Stina.

Present till Ellen är köpt, haha jag tror hon blir glad. Men det är hemligt än så länge, så jag kan inte säga vad det är.


Hemma från friskis.

Jag kom precis hem från friskis. Bussen var som alltid sen så vi fick ta ett senare pass än tänkt. Det vara bara tio personer där, när det egentligen brukar vara typ femtio. Men det var helt okej ändå. Innan det hann jag och Olivia baka kladdmuffins på ca 5 min, så snabba som vi är.

Från övervåningen hörs som vanligt Daniels sjungande och spelande. Jag har kommit på att det är ganska mysigt ändå. I skolan fick jag reda på att Jakob (Jacob?) spelar gitarr och sjunger i ett band så på blå tid satt han och skrev en låt. Vi hade också sigma tävling med klassen, så förhoppningsvis går vi vidare till Stockholms tävlingen och sedan Island :)

Imorgon blir det presentköpning, kör och antagligen arobics.


Börja igen.

Har inte bloggat på länge nu, men det är dags märker jag, jag tappar besökar i takt med att jag slutar blogga.
Jag sov hos Stina fre-lör. Vi var på Avatar. DET VAR NOG DEN BÄSTA FILM JAG NÅGONSIN SÄTT! Seriöst, alla måste se den! Den var spännande hela tiden och så sjukt bra. Stinas fingrar blev russin. Efter filmen så åkte vi i alla fall till Stina och lagade god ryggnågontingköttenligtstinakalopps och klyftpotatis. Vi tänkte blogga men blogg.se var jätte segt så vi orkade inte.

Nu i veckan ska vi köpa precent till Jossy och Ellen som fyller år, (party och bowling) sova hos Evelina, rockcafé med alla tjejorna och massa mer. Det är verkligen en vecka att se fram emot. Bilder ska tas så det blir lite roligare att läsa denna blogg också.

Förut så gjorde jag än jätte god mocka/kaffe dricka som inte alls blev god, lite besviken där så jag gjorde en "paradisshake" istället, bättre resultat. Just nu sitter jag och lyssnar på twiligh/new moon soundtracket som nästan alltid, efter att Daniel klagat på att jag lyssnat på cave in och fireflies 10 ggr. Pappa kom precis innanför dörren och tapetsering+förråd är klart. Nu är det bara nu soffa och tv som saknas.

Ha en underbar kväll.






Pulkåkning med b-klasserna.

Jag kom nyss hem efter att ha gått från unda där alla b-klasser idag har åkt pulka. Det var faktist både roligt och mysigt. Jag har inte ens tänkt på att det finns en backe där. Hade tänkt att gå över isen, men vågade inte det nu när det har blivit lite varmare. Tog tyvärr inga bilder. Nu är det bara slappa som gäller, är jätte trött efter att ha varit ute i 2 timmar.

Jag längtar till lägret vecka 7. JJ 10!





Josephin Atie - finast i lugg!

Josephins mamma; Det heter inte neggo Josephin, det heter negga!

Dagarna i skolan har varit jätte roliga. Vi har verkligen skrattat hela tiden (även på so:n med Anders). Detta bevisar ju bara vilka underbara vänner jag har. Snart blir det bowling med alla sju, eftersom Josephin och Ellen fyller år. Jag älskar er <3




<3


Sjuk.

Ja, som rubriken så är jag sjuk. Så nu hade jag snart tänkt plugga lite biologi. Imorgon tror jag att jag och några till ska fika på espressohouse innan kören. Jag och Karin fick med Johanna i kören nu också, så det ska bli jätte kul. Lägret hinner jag nog också med, och alla andra som ska till åh också. I helgen fick jag reda på att två till av mina kusiner ska vara ledare, så nu borde det heta Lindh 10 istället för Josefine/Johannes 10.


Stinus.

När man råkar logga in för många gånger på bilddagbokan så att man inte kan logga in mer så talar man osanning. (Blandning av stinas och mina ord)

Vi har i alla fall inte gjort någonting nästan. Vårat nya förråd är uppe och nu är det nästan bara tapeter som saknas. Ska blir ganska skönt att få bort allting ur min garderob som istället ska vara bakom den nya väggen. Skola som vanligt men med ny so lärare. Väldigt kul. Eller inte. Det är typ skolans sämsta lärare enligt mig.

Nu ska vi ut och åka spark.




Fredag!

Äntligen fredag! Efter en lång och jobbig skolvecka. Haha, kanske inte riktigt så, men i alla fall skönt med helg direkt efter lovet så här. Nu är det inte långt kvar till läger och Åh. Josefine/Johannes 10! Jag längtar ganska mycket nu. Jag och Stina får ta och göra en packlista haha. Jag kommer antagligen ändå glömma något. Körlägret veckan innan får nog skippas, eftersom varken Christina eller Karin kan vara med, och jag typ bara halva. Lite tråkigt, men Åh går före.

Idag var det ju som sagt första skoldagen efter jullovet. Ganska slapp dag, så det var mest roligt. Att träffa alla igen liksom.

Snart ska jag dra mig bort till Stina. Egentligen skulle jag, Stina och Elin på bio nu (typ har du hört om herman eller något), men den hade tydligen bara premiär i stockholm och större städer, så vi får ta och vänta. Det blir väl film hemma istället.

Imorn ska jag först på lunch hos faddrar och sen åker vi till Göteborg och ser på musikalen Guys and dolls på göteborgsoperan. Ska bli jätte kul.
På söndag blir det antagligen kyrkan och plugg. Kul att få träffa Johanna igen om hon kommer till bäve.


<3


Elin Elin Elin Elin.

Nu sitter jag här och väntar på att Elin ska komma hem! Hon va i Sverige för över 1 timma sen så jag tycker hon borde vara hemma snart. Jaja, snart får man väl se henne i alla fall. Nu skicka hon sms om att hon åker över sunningebron=snart hemma. Jag längtar.




Hannah Montana.

Just nu försöker jag lära mig Hannah Montana dansen. Den är ganska lätt, så vi får se hur det går :) Så nu kan jag, Stina och Ellen snart dansa den ihop.




Cupcakes bakning

Efter en dag på torp med Lise och Marika är det ganska kul att baka cupcakes. Även fast blom-formarna glömdes bort att köpas så gick det jätte bra. Jag och Lise är cupcakes mästarna.





Elin den saknade.

Elin ringde förut! Precis när jag hade satt på vattnet i duschen så bankar Jossan på dörren: det är Elin i telefon. Jag fick skynda mig på med morgonrocken. Hon har det i alla fall underbart och det är jätte varmt där. Jag berättade om de 15 minusgraderna här och att det snöar nästan varje dag. Hon kommer redan på torsdag!

Nog pratat om det. Jag har faktist börjat med träningen igen nu. Jag, Marika, Olivia och Josefine var på friskis förut idag. Så nu fortsätter det bara. Kom på att jag måste anmäla mig till danser och sånt också.

Lite jul-bilder slänger jag in också.

Ljuset brann ner iår (utan fusk!)

Julgranen.

En glad mamma.

Sjöng i kyrkan gjorde jag också.

Daniel var tomte hos grannar.

Fast i nya twilight boken on english :P



Vinterbilder.

När syster tar bilderna blir det bra.




Jag kan ju ta och berätta att jag har suttit här i tre timmar nu, sedan 9. Så kul brukar jag ha på morgonen.



.

"När farmor tar lika tjock smör och ostlager som själva brödet och dubbelt med marmelad är det svårt att hålla sig för skratt"

Mys kväll.

Marika sitter bredvid mig och vi har precis målat naglarna. Det blev väl sådär (iaf för Marika) haha. Snart börjar skolan och både Stina och Elin kommer hem. Saknar flickorna.

Bild grejen funkar inte, så ni får klara er utan bilder idag.


Dagarna efter jul och allt det där.

Ingen är väl inne speciellt mycket på datorn över jul, så det är min orsak varför jag inte har bloggat. Igår var det nyår, eller, idag är det nytt år. Vi hade det jätte kul hos Ellen, med mycket dans haha.


masken av elin.

roboten av elin.


dansen var i full gång.


Btw så fick jag alla twilight böcker på engelska i julklapp.





RSS 2.0