Skolaaaaaaaan.

Kl är 07.18, och jag är uppe. Jag har faktiskt varit uppe i en timma och ska gå till bussen nu. Senare i eftermiddag ska jag klippa mig. Efter ett år. Kände att det var dax nu.

Nä, nu måste jag ju springa till bussen, ha det fint!

Julkrubban.



Nyss hemkommen efter jultemadag i skolan, så nu får vi hoppas att vi har fått ihop pengar till en skolresa! Jag vill ut och ta kort, men det är lite svårt när det har snöat konstant sen i torsdags. Det är snö överallt och det blir inte ens mörkt på kvällen längre, eftersom allt är vitt.

Men julkänslan är på topp och nu är det faktiskt bara 24 dagar kvar till julafton.

Öppet hus

Äntligen någonting om gymnasiet som faktiskt är bra. Jag och Stina har varit på Öppet hus och den här gången visste de vad de pratade om och var till och med riktigt bra. Nu har jag nästan bestämt mig för att gå Samhäll på Akademin.

Det snöar och snöar och snöar ute och det ser ut som om det aldrig kommer sluta. Vi får se om vi klarar att komma in till Göteborg sen på grund av våran älskade Sunningebacke.

Jag, Stina och Matilda ska se idolerna i nordstan och sedan gå till Bas. Fin dag.

Snö, snö och åter snö.


Födelsedagsbaaaarn.


20/11

Helg helg helg. Kan det finnas något bättre?
Efter att ha stått ute i snöstormen med Stina, Olivia, Evelina och sunningens fullegubbe i en halvtimma för att vänta på bussen känns det ännu bättre att komma hem och bara kunna ta det lugnt.

Snöstormen viner där ute så jag tror jag fortsätter med att lyssna på Paramore, sortera bilder och äta choklad!


Waka waka


Gymnaisemässa i 1000000 graders värme.

Borde gymnasiemässan göra att man blir mer informerad om olika linjer, eller? Kändes riktigt givande att gå till t ex ekonomi programmet där informerarna inte ens visste om det var sammhälls-ekonomi eller vanligt ekonomi program. "Eeeeeeh, vi har i alla fall so..."

Jag tycker lite extra synd om Josephin som ligger hemma och har migrän och därför missade att få Akademi-armband (ja, den skolan jag har tänkt gå på heter Akademin.). "Precis som i Harry Potter" sa Josephin.

Trötter

Jag är sjukt trött och inser när jag ser på klockan att jag inte kommer plugga någonting idag. Bra Lovisa. Nä, nu ska jag nog sätta på en film och bara slappa, som jag har gjort resten av dagen.

17 Augusti



Om man fick välja en dag under hela sitt liv att få uppleva igen, vet jag precis vilken dag jag skulle ha valt. Även fast jag har haft så sjukt många roliga dagar, så slår ändå den dagen allt. Även om dagen var slutet på något som antagligen var den bästa tiden av mitt liv, så var den ändå så sjukt bra.

Me and Stina är cooooola



ja, vi är coola

Födelsedags barn.



Att vakna av att Daniel kommer in och lägger sig i min säng för att vi ska bli firade på samma gång, att bli sjungen för och få frukost på sängen, att en av de första sakerna man ser är att det snöar ute, allt de känns som en riktig födelsedag.

Att sedan gå ut med Elin och kolla på film. Att ha släktkalas och nu vara jätte trött fast klockan inte ens är halv tio, det gör bara dagen ännu bättre.

Och de bästa presenterna är inte pengarna eller kläderna. De bästa är dom som kommer från Elin. En berättelse som hon har lagt ner tid på. En bok som är en av de bästa hon läst. En bok till mig där jag kan skriva ner alla mina berättelser och tankar. Det är riktiga presenter det.


Filmtime.


Just nu är jag så här snygg och ska strax sätta på en film.

Christina har åkt hem och nu är det bara några timmar kvar tills min dag. Det roliga är att jag aldrig kommer växa ifrån den där känslan av att somna dagen före min födelsedag eller julafton.

HamburgeSelma



Här sitter jag med Christina. Vi kollar på The back up plan och äter chips. Tänkte att ni ville veta.


Är jag blind eller är jag blind?


Idag på No:n så höll vi på med biologi - optik. Vi gjorde olika tester. Typ som den här bilden. Om man tittar på den tillräckligt länge och koncentrerat så ska det typ hoppa ut något ur bilden. Jag och Olivia var typ dom ända som inte såg det. Så det betyder att vi inte har något djupseende och inte kan se 3D, men hallå, det kan vi ju. Bara inte på sånna där dumma bilder.


Hur stavar man egentligen till sänt?



Jag har kommit på att jag är ganska bra på att stava.
Nä, Nu ska jag gå tillbaka till matten.

Brandlarm x 3

Kommer ni ihåg mitt Det brinneeeeeer. inlägg? Det skrev jag för två dagar sedan. Idag var det brandlarm igen. Tredje gången på mindre än en vecka. Speciellt kul när det är snöstorm ute. Det positiva var att vi missade svenskan. Fast det hade inte gjort så mycket för vi gör ändå ingenting på svenska lektionerna.

Jag skulle bara vilja berätta att vi inte har gjort någonting på engelskan eller svenskan på hela denna terminen. Eller jo, vi har haft ett prov, som vi också hade i åttan. Samma prov alltså. Känns givande. Jag har nog inte lärt mig ett ända ord på engelska sen jag började i sjuan. Förutom hallonberry då, som betyder hallon. Säger det något om hur bra min svenska/engelska lärare är?

Jag älskar er.


Jag har vänner som kämpar för livet varje dag.
Där allt är en kamp mot smärta och motgångar.
Jag hade inte klarat det.
Men jag vet hur starka ni egentligen är.

Som förr. Inget slår oss sju.

I kören har vi börjat med julsånger. Det känns lite konstigt, när jag inte ens har fyllt år än. Vi ska tydligen sjunga i kyrkan den första advent, och vara med på julmarknaden och sjunga jullåtar där redan den 12 december! Det är jätte snart.

Snart är nationella och sedan gymnasiet. Och ja, jag längtar. Inte efter nationella alltså. Och inte för att jag har tråkigt i skolan. För jag har roligt i skolan, med mina sju bästavänner.

Next time you point a finger I'll point you to the mirror


Ganska så jätte coola. Lite mina idoler.

Playing god videon har kommit ut och jag har inte sett den. Det är nästan pinsamt. Därför ändrar jag på det genom att se den nu. Fint.

Det brinneeeeeer.


Snyggaste bilden som någonsin är tagen, ja, så måste det nog vara.

Eftersom vi på Norgårdenskolan gillar brandlarm så mycket så tänkte någon "ja, vi startar brandlarmet!". Halvvägs ut till samlingsplatsen kommer favoritrektor-Stefan springande "det är ingen brand, det är ingen brand!". Så jag och Josephin kände att det var våran plikt att gå runt hela skolan och lugna alla. Så att dom små sjuorna inte blir rädda och springer hem eller något. Det var inte alls för att slippa syslöjds lektionen, nä.

Innovatum, huh?


Ja. Ganska så bra är vi. Och en ganska så gammal bild. Utan Lise. Men ni förstår i alla fall. Lise skulle ju ha vart med liksom.

I ett liv borde man egentligen bara tänka på det positiva. Som att jag har världens bästa vänner, som att jag fyller år på lördag eller som att jag ska åka till sälen. Med mina vänner. Som är dom bästa. Men innan det ska skolavslutningsfirande, födelsedagsfirande och andra firande hinnas med. Som nyår. Eller bara det att vi bara har ett prov nästa vecka. Eller att vi har sjukt roligt i skolan utan att egentligen göra något speciellt. Som att spela in videos, hänga i "restaurangen" eller laga mat.

Twilight i mitt hjärta, låt mig besjunga dig nu...


Jag har kommit på att Harry Potter är dåligt. Och att Twilight är bra. Fast det har jag vetat rätt länge. Jag och Josephin ska gå på nattpremiären av Breaking Dawn med Twilight maraton grejen. Om någon sådan kommer finnas i år.

No-chillidillar

Nu är jag hemma efter en dag in the school. Klockan i So-klassrummet går en timma före. Det gör att man blir jätte trött när klockan står på kvart i fyra och tänker att man inte kommer vara hemma förrän halv fem. Som tur är stämmer det ju inte. Jag har alltså varit hemma i en timma, för dom som inte koppla. ;)

Jag fyller år den här veckan. Det är ganska coolt.

Inte min värld.


När livet plötsligt vänder måste man vara beredd. Ha riktiga vänner att hålla fast vid.

You don't have to belive me.



Just det, jag har glömt att berätta att jag ska på nyårsläger. Kommer bli så sjukt bra!

Nu tror jag Evelina kommer hit snart för lite mys. Har inte träffat henne på evigheter, så det är super roligt.

Hela jorden är full av din härlighet.

När livet vänder, behöver det inte alltid vara lätt. Men folk utanför förstår inte ens hur det kan vara för oss. Hur det faktiskt är för oss. Men vi löser det ju faktiskt tillsammans, för vad är starkare än oss? Ingenting. För vi klarar allt.

Lill-Henrik.

Henrik är en snel lillebror.

Crystal ball


Jag vill ha sommar.

Hur skönt kan det vara med helg? Gaaaaalet skönt!
Även om den här veckan inte har varit mycket till skolvecka (massor av lektioner inställda, volleybollturnering och slutat tidigare nästan varje dag) känns det ändå grymt med helg. Idol med Elin, gymnasiegrej på torp med Stinilini och kannan med massor av folk står på schemat och det låter alldeles toppen.

Jag undrar bara en sak. Hur kan brandlarmet gå typ en gång i veckan på våran skola? Alltså, vi kan ju i alla fall ställa in alla de riktiga brandövningarna, för nu kan vi ju det här. Speciellt kul när hela samlingsplatsen är täckt av slask och lektionen blir förlängd med typ en halvtimma.

För du skratta nästan jämt


Skratt kan ingen leva på. Men det kändes bra endå.
Helt nära dig.


När allting försvinner, borde ni hålla mig kvar?

När det inte riktigt går som man hade tänkt, är det ändå alltid du som håller mig kvar. Kanske borde det vara ni, men det är bara du. Förlåt.

Houseeeeeee


Nu börjar House. Ett av de få program som jag faktiskt följer.

I'll love you until the end


Någon på ett sjukhus. Som inte borde vara där. Som själv tänker "jag kommer aldrig komma här ifrån".

Ett samhälle utan bussar.


Happy girl.

Okej, kanske inte så happy. Hur tänker Västtrafik när dom ställer in ALLA bussar i hela Uddevalla? Nä, men det är väl bra att ingen kommer hem från skolan. Fast vi kan ju alltid gå hem, jaaa. Då håller vi på Sunningen i alla fall oss sysselsatta i några timmar. Kära Sunningebacken var full av bilar och bussar som hade fastnat i snön. I den 3 cm höga snön.

Men hem kom jag i alla fall och Stina åkte precis här ifrån.


Hayley Williams


Rockcafé med kören i Bäve. Fin bild mitt i m-andet.

Ganska galet ändå, att detta var min första skoldag på en månad. Första lektionen med vikarie = ganska slappt, hemkunskap, sista lektionen inställd och komma hem ett istället för halv fyra är en ganska bra dag. Nu ska jag packa upp efter veckan i Grekland, plugga lite och se på Kenza & Tyra show.


RSS 2.0