Myskväll

Är hos Elin med Stina och Olivia. Vi ska äta årets näst första jordgubbar nu, åh så gott! Detta blir en lyckad valborg måste jag säga.

Nyssskolasnartdans

Kom nyss hem från skolan, helt underbart att sluta redan kl 2 på torsdagar! I skolan fick jag reda på att jag fick mvg på dansprojektet som vi haft på jympan i några månader! Det var inte heller helt fel.

Senare ska jag iväg till dansen, idag ska vi bara finslipa dansen till uppvisningen.

Melissa Horn listan är på på spotify och allting känns bara jätte skönt!


I min alldeles superfina blus från Zara.


tappadeprecisentand

Märkte att jag kunde dra ut tanden som har varit lös i flera månader, så nu är en mjölktand tappad :D




Hemmaeftergoteborg

Är helt slut efter en dag i göteborg med hand och tanke. Hade egentligen bara velat lägga mig och sova, men så är det ju det där dumma so läxförhöret imorgon... Nu skulle jag nog ha varit och sjungit i kyrkan på ett musik quiz, men skolan sätter stopp för det med ja.

Nästa vecka är ingen dröm vecka heller. En so uppsats om Livets ord ska vara inlämnad, men den har vi inte hunnit börja med eftersom alla genomgångar på andra sekter har tagit hundra år. Sen är det hemkunskaps prov och svenska prov också.
Så i helgen när jag inte är med tjejerna från klassen eller på kalas, är det plugga som gäller.

Bara 2 veckor kvar till nästa Åh läger! Och nästa helg ska jag fika med Matilda och Patrick <3


Kanske tänkte byta header till en lite vårigare snart också.


Praoomnagraminuter

Nu ska jag och Stina alldeles strax ta bussen in för att praoa hela dagen. Känner lite mer för att ligga kvar i sängen eller sätta på ett sex and the city avsnitt, men men.

Praoatdanssnartstina

Är super trött efter en dag av prao och dans. Det var roligt på Coffee roomer men jobbigt att stå upp hela dagen, så det känns riktigt skönt att ligga i soffan nu, även om det är med so boken framför sig. Snart ska jag till Stina för att tillbringa natten där, men innan dess måste det pluggas so, pappa ska snart komma upp och hjälpa mig. Det är bra att ha en pappa som har varit so lärare en gång i tiden hihi.

Ikväll får jag bilderna av Stina, så de kommer nog upp imorgon (orkar nog inte lägga upp dem ikväll).

Annars saknar jag såklart alla på Åh, speciellt min Matilda. Bara 16 dagar kvar nu!


Finaste Stina <3


Alltforminsysterigen

Ska alldeles strax sätta på filmen. Har varit ute och tagit lite bilder med Stina och Elin. Bilderna kommer antagligen upp på bloggen imorgon.

Prao med Stina är vad som gäller imorgon och på tisdag. Vi ska praoa på Coffee roomer mellan 9 och 4, så ta en liten kik in.


Film - bok. Någon som vet om det är samma?


Alltforminsyster

Nu ska jag och min syster snart se på Allt för min syster. Är super sugen på godis, så ska nog ta och baka något innan dess.




Badatbadat

Har legat i badet i någon timma, nu ska jag äta. Försöker få tag på Stina också, vill få bilderna och träffa henne. Nu ropar mamma att det är mat!


Intebloggat

Jag har nästan inte suttit vid datorn i helgen, vilket har gjort att jag inte har bloggat. Fotodag med Stina, tjejkväll hos Elin, konfirmation och Åhkväll har hunnits med. Bilder kommer från fotodagen och konfirmationen, men det andra har jag inga bilder från.

Stina har de bästa bilderna, så mer bilder kommer när jag har fått dem.



Konfrimationen




intekulalls

Inte kul att missa Vampire diaries bara för ett dumt NO prov imorn. Fysik - tryck är nog inte riktigt min grej, men jag tror jag förstår det mesta. Nu ska jag gå tillbaka till pluggandet.


Jag just nu, efter dansen ;)


Chattmedahfolk

Nu sitter jag och pratar med folk om lördag. Roligt ska det bli!

Detta blir sista inlägget för idag så godnatt.


Solhagelsnöregnmulet

För en kvart sen var det sol, sen dess har det hunnit hagla, snöa regna och vara mulet. Nu är det bara åskan vi väntar på, eller?


Underligt väder - annorlunda regnbåge över USA.


Ingenkorformindel

Ingen kör för min del eftersom jag inte kan bli hämtad där ifrån. Varken Christina eller Karin skulle komma idag heller. Plugg plugg plugg är det som väntar av denna dag, inte kul, men måste göras!

Har jag berättat att kaninungarna har kommit? I alla fall har vi sett att det är två stycken, men vi tror det är fler. Åh så mysigt säger jag bara. De kommer bli tillräckligt stora för att kunna klappas innan jag åker till Åh också tror jag. Bara 21 dagar kvar nu, tiden bara rinner iväg.

Men som sagt, nu är det plugga som gäller fram till sju eller något, då jag tänkte sätta på New moon ♥


De bästa, helt klart.

Gud står det där ja.

Ledare ;)


Alskarattcykla

Jag har kommit på att det är super härligt att cykla, tycker ni inte det? Det är ju ett plus också att det går typ dubbelt så snabbt som att gå.

Nu ska jag plugga lite glosor och sedan åka in till församlingshemmet och sjunga med Anna och kompani.




Godnatt

Kollade precis facebook och en av statusuppdateringarna var: Linda Gustafsson uppmanar alla faddrar att kolla sin mail !
Då blir man ju inte lite nyfiken eller så.

Godnatt i alla fall, nu ska jag sova.


5h17min

Tänkte bara säga att jag har suttit här vid datorn sen klockan tolv.


Tjejkvallochsingstar

Har inte skrivit på en vecka, vet inte om det beror på att jag inte haft något att skriva eller bara inte orkat göra det.

Igår var i alla fall en väldigt mysig kväll med tjejorna. Singstaret och kameran i högsta hugg, det gillas ja!





Någratimmarisolen

Har legat ute på altanen i bikini i flera timmar nu och bla sett på Vampire Diaries.


Enormtdundertrevlighelg

Helgen hos Matilda var super dunder mysig. Vi såg på den enormt söta filmen Upp, pratade massor, byggde barkbåtar (jag vann) och åkte till Göteborg och Bas. Fast det var bara roligt, för det var nästan inga folk där, så vi åkte hem redan med nio tåget.

Vi räknade också ut att det bara är 31 dagar kvar till nästa läger!

Nu ringde min mobil för att påminna mig om att lovet slutar. Varför la jag in det som en påminelse?

Här är i alla fall lite av bilderna från när jag och Elin var ute:





Matilda

Nu åker jag till Matilda och stannar där tills imorn då vi åker till bas tillsammans. Så bloggandet kommer nog inte vara på topp till på söndag.




Nyheader

Idag åker jag till Matilda på Åh för en Upp och hemmagjorda ansiktsmasker osv kväll. Innan dess ska jag in till stan och ladda på mitt busskort så jag kommer in till Göteborg imorn.


Snartelinsplace

Wiiiee! Elin smsa precis: i'm back in business! Lust att ses ikväll? :D
Det är ju inte något man tackar nej till så jag ringde direkt. Ingen svarar. Elin skriver: är hemma om 5 min (okej, inte riktigt så, men liknande). Jag dör.

Men hon ringer snart och då blir jag glad ^^
Känner mig inte direkt super duper dunder snygg idag eftersom jag bara gick upp ur sängen, satte på mig kläder och satte upp håret i en bulle utan att borsta det. Jaja, Elin är min hero så hon klarar det nog. 

Hörs kanske sen när jag kommer hem eller senare bara (bra mening, och jag vet att alla älskar mina inom parantes meningar).

 



Hemmaefterstädning

Kom nyss hem efter att ha städat hos farmor hela dagen. Nu väntar städning av mitt rum.


Nattinatti

Nu är det sängen som gäller efter en kväll av harpan, house och bubble shooter. Så kul kan det vara på tisdagsvällar! Nu är det i alla fall bestämt att jag ska sova hos Matilda (eller om hon sover här) fredag till lördag och sedan göteborg med bas på lördag med henne. Ska bli super!

Jag har paxat mammas säng, men får se hur det blir med de, jag ser att Jossan redan har pyjamas på sig.

Godnatt!





Ingentingattgöraingentingattgöra

Har verkligen ingenting att göra. Funderar starkt på att ha tea party som Caroline, men det är nog lite överkurs. Såklart loggar ingen på sunningen in på msn eller facebook när man som mest vill det. Min mobilladdare är hos Olivia och mobilen har typ 1% batteri. Ser ut att bli en riktigt rolig kväll med Josefine som inte heller har något att göra och bara är allmänt trött som jag. För någon timma sen låg vi i soffan och skratta åt ingenting.

Kanske skulle man plugga lite, men det är överskattat på lov enligt mig och Oscar Lu, så det ska jag nog inte ändå. Tar nog och ringer någon snart, för något måste hända här!

Om Elin hade varit hemma hade jag sprungit över till henne, skulle inte ens ringt. Med henne blir det alltid en lyckad kväll och om hon för tillfället inte är hemma umgås man med hennes familj tills hon kommer. Det är så det ska vara med bästa vänner, inte sant?


Elin där ja, plus en mycket söt Josefin!


Oliviasdag

Kom precis hem ifrån en shopping runda i Göteborg med Olivia som fyller år idag. Köpte lite kläder och en plånbok som är ganska efterlängtat ;) Olivia köpte i alla fall jätte fina konfirmations/skolavslutnings skor.

Känner att jag inte har varit/kommer vara speciellt aktiv detta lov, så börjar blogga "riktigt" igen när det går mot sitt slut.

Planer för resten av lovet är städa hos farmor, översovning + bas med Matilda Olofsson och grillning med Olivia och Jossy. Nu ska jag alldeles strax iväg och sjunga med mitt såkallade band.



PÅSKLOV

Oj, här har man inte varit speciellt aktiv nä, men jag har inte suttit vid datorn på flera dagar. Nu är det äntligen påsklov och snart ska jag iväg på dansen. Har nästan inget skolarbete med hem, jätte skönt. Dagarna är planerade såhär:
Fredag: passionsspel, bio - remember me.
Lördag: passionsspel, hem t Martinssons, PÅSKMÄSSA.
Söndag: flatön.
Måndag: flatön, dans.
Tisdag: Gbg m Olivia.

Sen ska Matilda in någonstans också :)


Min Matilda - http://maatildaolofsson.blogg.se/


RSS 2.0