Oscar är en stjärna

Fick precis reda på att Oscar Lu ligger 7:a i Sverige i beachvolleyboll :) Sjukt bra, sjukt stolt, sjukt roligt.

Oggemantomten.

Brännbolls kväll

Ikväll har det varit brännbolls kväll med klassen och föräldrarna. Föräldrarna vann, inte kul. Nu skypear jag med söta Matilda och finaste marcus. Imorgon ska jag kanske gå på Elsas uppvisning.



Super bra

Jag har verkligen haft en helt super bra helg med favorit folk. På fredagen sov Matilda, Mimmi, Stina, Christina och Marcus här, och sedan på lördagen åkte vi till bas. Efter bas åkte jag och Mimmi hem till Matilda för att sova där. Nu är jag verkligen jätte trött.

Bara två veckor kvar i skolan nu, vilket känns både som en lång och kort tid. Alldeles för kort för att visa vad man kan, och vara med alla vänner i skolan, men alldeles för lång för att få träffa alla från Åh och åka till Grekland. Pink är ju inte heller fel i sommar.





Marcus Eliasson

Idag är det ju Marcus födelsedag. GRATTIS GRATTIS till dig säger jag bara. Älskar dig. ^^

Han ville gärna att jag skulle skriva lite om hur mycket jag älskade Tjörn, men det är lite svårt eftersom jag inte gillar Tjörn speciellt mycket.


Rika Mackan.

Åhare, Åhianer, Jojoare, Jojoaner

Jag försöker göra ett engagemang på facebook, vilket går sådär.
I alla fall är alla Åhare/Åhianer/Jojoare/Jojoaner välkommna till Uddevalla den 12-13 juni för parti parti! Sedan sova nere vid stranden eller i Stinas kök.




Mimmi och Matilda

Jag längtar så sjukt mycket till helgen när Mimmi, Matilda och Marcus kommer hit till lilla Sunningen. Marcus ska nog sova över, helt underbart roligt kommer det bli. Jag tror inte man kan ha det bättre än jag har det, eftersom jag har så fantastiska vänner.

Just nu pluggar jag franska eftersom jag har franska prov imorgon, inte alls roligt.

Au revoir


Uddevallabibeln

Jag skulle kalla det kändis på hög nivå. Hur många är med i bibeln liksom?


Skype = mitt nya liv

För ovanlighetens skull skypear jag. Inte alls vad jag brukar göra på kvällarna nu förtiden. Inte alls.


Underbar helg

Åh vad jag längtar till nästa helg, då Mimmi kommer hit från Örebro och vi ska sova hos Matilda. Det kommer bli enromt roligt och så ska vi till bas tror jag. Kanske att vi sover i Göteborg istället? I alla fall kommer det bli jätte roligt.

Alla min helger fram tills skolavslutningen är nu bokade. Först Matilda och Mimmi, sen helgen efter det ska jag och Patrik på bio och kanske träffa folk i Göteborg, och sedan dagarna efter skolavslutningen ska alla Åhfolk komma hit på fest hos Stina och sedan ska vi sova på stranden. Så sjukt mysigt!


Favorit Mimmi.

Here comes the sun little darling

Sol, bikini, saft och chips. Det är min förmiddag, och jag älskar det.


Tildis

Tilda sprang
precis in och väckte mig. Hon var och sålde tidningen. Jag blev jätte förvånad men ändå jätte glad eftersom vi inte har setts på jätte länge. Jag, Stina och Tilda ska ses någon dag.
Just nu försöker jag få Marcus och Oscar att vakna, jag har ringt dem i typ 5 minuter på skype nu.

Longboard in my heart

Detta har varit en underbar dag med sol och bad. Dagen började bra med att jag bara hade shorts på mig, alltså var det mycket fint väder. Kort sammanfattning: Sol, bad, kladkaka, longboard och vänner, kan det bli bättre?




Sooool!

Ligger på altanen i bikini. Det är nog 30 grader här, jag håller på att dö. Snart hade jag tänkt att springa ner till havet för ett dopp.



JoJo-10




Franska in my heart

Jag kan ju bara säga att jag har suttit vid datorn hela dagen, i undantag att äta, se på film och bada i badkaret. Nu pluggar jag franska oregelbunda verb som är till imorgon.


Kan också säga att Marcus har suttit vid datorn mer än jag idag, vilket nästan är en omöjlighet. Såhär kul har vi tillsammans.


Trötter, ohyes

Så här pigga är jag och Marcus idag!


Farmor ringde och väckte mig kl 9, inte okej!


Sova

Ska alldeles strax gå och lägga mig. Känns jätte konstigt att vara hemma igen, inte alls roligt faktiskt. Kollar igenom bilder från lägret. Seriöst faddrar, ni är underbara, och det blir inget läger utan er. PUNKT SLUT.

Imorgon blir det antagligen ingen skola eftersom jag är super duper trött och nästan sjuk. De två sista nätterna har jag sovit tre timmar.


Vill tillbaka

Just nu är jag inte på topp. Att åka ifrån det underbaraste är inte roligt någonstans. De två sista dagarna har bestått av gråt och kramar. Det går inte ens att beskriva.


Åhåhåhåhåhåhåh

Aaaaaaaaaaaaaaaah, nu åker jag till Åh! Ska bli så sjukt roligt! Kommer alltså inte heller blogga förrän på söndag. Kanske att jag får låna någons Iphone, men men.

Jag saknar i alla fall jätte mycket och vill åka nu, Nu, NU!


Inte kul någonstans

Det är inte kul någonstans att gå upp halv sex på morgonen bara för att plugga. Jag kan säga att jag är dötrött!


Panik

Jag ska ju till Åh om bara två dagar, men jag har inte börjat packa än! Tänkte fråga kära Jossy om hon ville ta en snabbis med mig till torp imorgon och köpa saker som behövs till lägret, typ puder.

Nu ska jag fortsätta med pluggandet.

Den här dagen har inte varit på topp nä.


Stinilini

Stina Stina Stina Stina. Det är tjejen som jag kallar bästa vän. Hon åkte härifrån precis, så nu är det pluggilugg som gäller. No-läxförhör imorn på alkoholer och estrar. Mindre kul.

Dagen i helhet har varit mindre kul, då den började med ett oförberett matte prov. Ett matte prov kl 8.00 på en måndag? Ja, du läste rätt.

Jag tycker ni ska kolla in Egoinas blogg, bara för att hon skriver allt så roligt. Hon är en rolig människa helt enkelt. Spotify listan står på Big jet plane. Stina visade mig dem förut, men då låtsades jag inte tycka om dem, vilket var osant.




Fish tank

Nu somnar jag brevid Evelina. Godnatt! Detta är till och med ett iPhone inlägg (vilket medförde att det har tagit ungefär dubbelt så långt tid att skriva)

Post gillas

Finns det något bättre än när man vaknar på morgonen, springer ut till brevlådan och så har man fått post, rolig post dessutom!



Kan man ha en bättre vän än så här? <3
Den säkra smaken = polka.

Polkan leder fortfarande över bästa smakerna av marabou, men passionsfrukt/chili var faktiskt helt okej den med.


Göteborg

Snart åker jag till Göteborg.
Idag har jag varit duktig och städat rummet. Jag vill se Matildas ny-blonda hår också!


Enda bilden jag har sett på hennes hår, oplattat till och med!


Mysdag

Hemma efter skola och mysdag hos Olivia med folk. Det var jätte mysigt med promenad, med andra ord och super god mat. Vi försökte oss på något mer avancerat, och resultatet blev riktigt bra!
Tack för en super mysig kväll helt enkelt!

Imorgon bär det av till Göteborg för att möta upp Matilda, Martina och Patrik. Sedan kanske bas? Och till sist sova hos syster? Ganska mycket oklarheter, men jag håller på att bestämma med Matilda just nu.






Prov prov och åter prov

Hur roligt är det, när man redan har två prov och en inlämning denna veckan, att Björn kommer och säger att vi ska ha oförberätt engelska prov. Fast jag tror ändå det gick ganska bra. Hemkunskapen är lite svårare då jag inte riktigt han göra klart det på en och en halv timma. Man skulle komma på olika maträtter och motivera varför man valde just dem. Motivationen kan ju bli hur lång som helst, och ta hur långt tid som helst att skriva...

Nu ska jag snart till kören. Och just det, idag är det bara 1 vecka kvar till Åh, vilket nästan inte är någonting :D :D




Minidansuppvisning

Nu ska det pluggas i två timmar innan jag beger mig till dansen för att ha en mini dansuppvisning. Bara mina två grupper och en till grupp som ska vara med haha.

Matilda! <3



Sovasovasova

Nu väntar sängen för mig. Pappa är borta på konferens så jag 'lånar' hans säng. Mamma ska förhöra mig på hemkunskapen innan jag somnar också. Uppsatsen har blivit en sida lång nu. Analysen kan jag skriva hur mycket som helst på, fakta delen är det svåra.

Godnatt.


Header

Ny header.




Så det gärna blir

Det blir lätt så att man bara ska kolla facebook lite snabbt, bara kolla akorden på just den låten, bara lägga in lite bilder från kameran.
Sånt som tar tiden ifrån det som egentligen skulle vara en plugg dag. Men ett A-4 är i alla fall skrivet på uppsatsen och nu ringde mamma precis och sa att jag skulle beställa pizza.

Hej hej sommar!
Glass + sol + båt, går det att få det mer sommrigt?



Bakabakabaka

Baka baka liten kaka är vad jag har hunnit med hittils idag. Just kladdmuffins är favorit eftersom det bara tar 15 minuter att göra, då de bara ska vara inne i ugnen ca 7 minuter. Eftersom allt görs i kastrullen blir det nästan ingen disk heller. Super bra plugg godis. Jag har bakat de här muffinsen så många gånger att jag kan receptet utantill.





Tio små dagar

Bara 10 dagar kvar nu, tänk ändå, några långa månader har blivit 10 små dagar. Allt kommer bli underbart igen, åh vad jag saknar det!


Pilen till utsikten, haha dagen var iskall plus att det typ regnade...

Agnes.

John.

Oskar li.

folk.

Astrid och min Matilda.

Ledare.

Sonja.

Muffin man.

Okej, det får räcka med random bilder från Åh nu.


Ninisar

Försökte ta kort på mina supersöta kaninungar, men eftersom de ligger inbäddade i hö och päls gick det sådär.


bäbis kanin

Mamma kanin

Har "bakat" cornflakes kakor också, så det blir lite lättare med pluggandet.



Försöker skriva uppsats

Försöker komma igång med Livets ord uppsatsen, vilket går sådär. Jossy försöker hjälpa mig, vilket också går sådär. Sedan har jag ju hemkunskapen, matten, bilden, svenskan och franskan att tänka på också. Det känns som det här kommer bli en rolig dag...



Inga bilder

Haha, känner att jag drar på att lägga upp bilderna, men imorgon kommer de nog.

Har fått massor av gamla filmer från farmors filmkamera som familjen nu sitter och tittar på. T ex när mamma kör var med på tv och julaftonar.




Väntar på bilder

Väntar på att Stina ska skicka alla bilder från förra helgen, så de kommer antagligen upp här snart.

Helgen hittils har varit super mysig med Elin, Stina och Olivia, släkt kalas och nu plugg och slappning.

Nu är det i alla fall besämt (tror jag?) att Matilda, jag och Martina ska ses nästa helg, åh vad jag saknar dom!


RSS 2.0