Sjukveckan

Blev sjuk i torsdags och dum som jag är gick jag till jobbet på söndagen med feber, vilket resulterade i att jag fortfarande är sängliggandes. Dagarna går så otroligt långsamt och jag försöker få tiden att gå genom att sova, återuppleva Orange is the new black (fortfarande lika bra) och kolla på bebiskläder. Ibland får jag för mig att jag är frisk, går upp och duschar, hämtar cykeln på busshållsplatsen eller kör pappa till sommarstugan, men så fort jag kommer innanför dörren däckar jag i soffan igen. Har haft roligare veckor i livet helt enkelt. Nu ska jag återgå till tvserierna. Hoppas ni har det bättre än mig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flatöhelg

 
Har spenderat helgen på min favoritplats, Flatön. Andats havsluft, byggt altan, promenerat, solat och ätit gott. Det är så härligt att vara ute och jobba en hel dag, för att sedan komma in och vara helt slut i kroppen. Jag är så glad över att jag har en plats där jag kan sova så himla bra och slippa ha ångest eller känna stress. 

Jag har även sett till att skicka in den första delen av min ansökan till Mariannelund! Nu börjar det närma sig.

Och så kom Påsken


Att årets finaste vårdag får infalla på just påskafton känns väldigt fint. Jag har letat efter påskägg i trädgården, målat ägg och ätit ägg. Ikväll ska jag få fira in Jesu uppståndelse med hundratals andra människor på Åh. Så tacksam över allt han har gjort och att jag är räddad, fri. 

RSS 2.0