Still you're trying get it out your brain

Läste på Kenzas blogg hur hon hade lockat sitt hår på en foto-grej. Tänkte att jag ville testa också och satte mig med plattång och en pinne i järn (stål? metall? - har aldrig förtsått vad som är vad). En timme senare såg håret ut såhär.




It's the time that you totally screwed up




Galet hur mycket denna tjejen har växt på bara ett år. Så duktig.

But you're too damn scared to fly


Med bara 20 sidor kvar av boken börjar jag faktiskt tycka att den är ganska bra. Handlingen som tidigare bara har bestått av "här står vi och gräver hål, det är jobbigt" har börjat utvecklas och blivit till någonting mer än bara hål. Tror jag sparar de sista sidorna till senare i veckan och sätter igång med nästa skoluppgift istället - imperialismen.


It's the city you love that waits for you





Promenad tidigare i veckan med Elin. Ska nu sätta igång med att läsa min underbaraaaa engelskabok Holes och sedan fortsätta med det ungefär hela dagen, får se hur länge jag orkar. Sedan ska jag som sagt dansa med Elin.


Things you swear you'll do before you die

Hej!
Känns så skönt att äntligen ha kommit igång med träningen igen. Imorgon ska jag och Elin dansa och igår jympade jag med Olivia och Stina. Annars nördar jag O.C. igen och sjukt vad bra det är. Jag är nog, på riktigt, kär i Seth.
Jag längtar till sommar för varje dag extra som snön ligger kvar och önskar mig bort till ett soligt Grekland i en segelbåt. Inte många månader kvar till nästa gång nu, som tur är.

It's the plane you wanna catch to Vegas

Spenderade studiedagen igår med mycket sömn, filmtittande och lite pluggande. Det är skönt att ta en sådan dag någon gång ibland. Just nu sitter jag mest och är nervös inför ett engelska-läsförståelse-prov som ska göras senare idag. Inte kul.

But you freaked out and walked away

Har tillbringat dagen med Elin. Åkte till Friskis för att vara duktig och träna. Alla pass var fullbokade (fanns fyra platser kvar på ett pass när jag skulle checka in men så klart fungerade inte mitt kort för tillfället och sedan var platserna upptagna). Var till och med där 20 minuter innan. Åkte hem igen.

Nu ska jag läsa lite historia, äta och sedan kolla på den där nya serien om robotar eller något. Förresten, någon som har hittat något samband i mina rubriker? Pris utlovas för den som gissar rätt. Eller nej.

It's the one you saw that day on the train

Har avklarat "plugga", "lyssna på bra musik" och "kolla på O.C." på min lilla lista så då verkar det som jag bara har städa och hänga med folk kvar. Skönt! Plogbilen kör förbi gång på gång och det verkar faktiskt som att snön kommer stanna ett tag den här gången, fint!

Datorn håller på att omformateras och ikväll har jag förhoppningsvis därför en välmående dator.
I think this is fun. Do you?

It's the girl you let get away

Tittar igenom, sparar, raderar. Ska formatera om min dator.

Annars ser min dag ut ungefär så här:
Städa
Plugga
Kolla på O.C.
Hänga med folk
Lyssna på bra musik

It's the boy you never told I like you

Två uppgifter inskickade och en kvar för ikväll. Har exakt 2 timmar och 50 minuter på mig att göra en uppgift jag inte ens har börjat med. Känns bra. Ska kanske ringa syster för lite tips, annars vet jag inte hur jag ska klara det här.
Känns välbehövt och galet skönt med helg snart i alla fall. Ska äta massor av godis, läsa klart skolarbeten, hänga med syster och se på serier = händelserik helg, haha.
Okay, back to the writing.

Lose control tonight

Förlåt för inga bilder men det regnar ute. Försöker skriva klart lite artiklar samtidigt som jag pluggar glosor. Går för en gångs skull ganska bra. Imorgon ska fina Lina (med bloggen www.linalovegood.blogg.se) skugga teater, min klass. Förutom ett engelska prov blir nog dagen bra.
Tycker förövrigt att de nya lagarna i USA är konstiga. Twitter, Facebook, Wikipedia och Youtube kan inte läggas ner. Tyvärr. Så lägg ner lagarna istället.

Let the moment take you

Om ni inte har förstått det så kan man trycka på namnen (inlägget om bloggar) så kommer man till bloggen. Puss.

Come alive

Börjar inte förrän halv ett imorgon och tar det därför lugnt ikväll. Tänker att jag hinner plugga imorgon, vilket jag inte kommer. Men ibland är det faktiskt lite värt. Hjälper mamma att hitta låtar till hennes klass de kan sjunga i "Körslaget". Går mindre bra. Vilka bra låtar finns det på svenska som 7 åringar tycker om liksom?
Nu ska jag umgås med mina vänner Seth, Ryan, Marissa och Summer och sedan lära mig lite spanska glosor.
I would do anything for love, but I won't do that.

Lose yourself tonight

"Pluggar" till vänner och äter yoghurt istället. Joey och Chandler är så mycket roligare än den nya revolutionsvågen i Europa.

Let the music move you

Emmy Linnea - en 20 årig söt flicka som älskar att fota. hon har söta kläder och ett gulligt hem. skriver fina texter och visar upp fina bilder.

Martina Fabretto - tjej med en egen stil som kanske inte uppdaterar så ofta, men när hon gör det är det värt att vänta på.
Justin Drew Bieber - bästa svenska fanbloggen med daglig uppdatering.
Lisa Olsson - de flesta känner nog till lisa med stilen.
Kenza - sveriges mest kända blogg - men fortfarande så bra!
Hanna Persson - en fin vän med en fin blogg. gillar att ta foton, citera håkan hellström och skriva.
His world through my point of view - underbar novell (kanske inte längre novell, med 57 kapitel) om joselyn som får uppleva ett liv tillsammans med justin. samma ägare som justindrewbieber.blogg.se
Egoina - rolig och får mig alltid att se på saker annorlunda. skriver bra krönikor och livar upp dagen.
Andreas Wijk - snygg kille med snygg stil. kul med en pojkblogg för en gång skull. verkar vara en fin människa.
Style by Kling - vad ska man säga? ett av sveriges vackraste ansikten med en bra stil.
Angelica Blick - ger bra inspiration.
Några av mina favorit bloggar i ordning. Läsar såklart andra bloggar också, så som Linas och Matildas. Nu ska jag gå tillbaka till pluggandet.

Hit the lights

Försöker skriva klart några skolarbeten i väntan på att mamma och pappa kommer hem med pizza. Ska om några timmar se på det här. Vet inte riktigt vad det är, men Ultimate Rihanna fortsätter twittra om det och på hemsidan står det någonting om Rihanna Navy, så antar att det är någonting roligt.
Så länge gör Melissa Horn mig sällskap med Innan jag kände dig - riktigt bra plugga, bakrunds, vara ledsen musik. Chill söndag helt enkelt.
Just the other day

Musik?

Kollar runt och försöker hitta bra koncerter just nu eller i sommar. Går mindre bra. De enda i Sverige som är värda att se är Melissa Horn och Coldplay, men senast nämnda är redan slutsåld. One direction i England lockar men väntar och ser ifall något roligt dyker upp i Sverige. Varför inte Beyoncé, Rihanna, P!nk, JB, Taylor Swift eller Paramore?


Ledsen tjej.

Speak now

Saknar julen och tittar tillbaka samtidigt som jag längtar till sommaren och ser framåt. Väntar på ljusare tider med vårtecken runt hörnet. Kombinerar längtan och saknaden med skola och plugg. Mitt liv just nu.

Men just nu är också ganska bra.


RSS 2.0