Photografie






Idol igen

I helgen ska jag på apologiagrej i burås. Det blir fint. Matilda ska med. Det blir också fint.

Idol är bra, fast alla som har varit med än så länge har varit sämst.. Hoppas på förbättring nu om en kvart! Annars har jag hur mycket i skolan som helst nu, så när jag inte är med mina fina vänner sitter jag vid datorn och pluggar.


Foto, musik & idol











Bilder från helgen som har varit toppen på många sätt. Fredags mys hos Evelina med massor av söta flickor. Kort tagning med Ollyy och Jossy. Mulan med syskon. Finbesök. Osv.



Studiedag

Jag bloggar nästan inte längre. Jag tror nog mest det beror på att jag inte har tid. Jag har fullt upp i skolan, och sedan är det ju massor av annat som ska hinnas med. Vänner, kör, sång och dans. Men jag har roligt. Mitt liv är bra.



Syster yster.



Min syster är fin. Kan man komma hem till något bättre än färdig lagad mat liksom?

Med min stora te kopp.



Vad är bättre än en stor kopp varmt te på kvällen? Inte mycket. Mitt samhälle börjar bli färdigt nu och det är jag riktigt glad för!

Nu kom jag på att kallt te faktiskt också är gott. Inte ljummet, utan kallt. Fast varmt är alltid bäst.


Kvar i något jag lämnat.

På benen idag och har varit i skolan. Jag har kommit på att tisdagar är bästa dagen i skolan. Franska, so, bild och slöjd. Kan nästan inte bli bättre ju!

Jag håller på att skriva mitt framtida samhälle som jag hade bestämt att jag skulle göra klart innan skolan började, men så blev det så klart inte. Så nu sitter jag här med uppgiften och börjar få lite små panik. Men det löser sig.


Snart fyller fina Julie år, men först måste hon allt ta och komma hem från Turkiet!

Whyyyyyyyy can't you just hold me?




Fina fina flatön med fina fina Olivia.

Hej dålig uppdatering.
Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Livet rullar väl på som vanligt.
Helgen tillbringades i Göteborg med åhare. En liten snabbis hos Matilda och sedan lovsångsteam i Bäve på ungdomsgudstjänsten.
Att komma hem och ha massor att göra till skolan var dock mindre kul. Att bli sjuk och stanna hemma från skolan var ännu mindre kul.

Jag kan inte säga annat än att jag har världens bästa vänner. Och att Just hold me - Maria Mena nog är världens bästa låt.

Everything



Jag är glad.
Matilda kommer hit om två dagar.
Vi har roligt i skolan.
Mina vänner är fina.
Jag måste klippa mig.
Jag har massor att plugga.
Min syster fyller år idag.
Livet är underbart.


RSS 2.0