Well it's time to go

Justins senaste photoshoot.
Jazzen idag gick riktigt bra och vi börjar närma oss lite småuppvisningar. Senaste uppdraget är att koreografera i grupp. Vi har kommit igång och ska ha med oss lite idéer tills nästa gång. Vi ska tänka på fina linjer (hatar fina linjer, fast det ser ju såklart fint ut). Missar dock någon uppvisning på torget eftersom jag är i Grekland.
Nu ska jag sova sova sova. God natt!

Goodnight sweetheart

Kvällste kan vara något av det godaste som finns.

Vill bara tipsa om boken Perfect Chemistry. Än så länge påmminer den lite om Sandor slash Ida. Mycket bra bok helt enkelt. Nu ska jag dansa, läsa och sedan sova. Ha en fin kväll.

So say hello to falsetto in three two, swag

Har klarat av ännu en dag i skolan, fått matteprovet uppklarat, skrivit lite om FN och ätit efterlängtade mc donalds med Josephin, Cajsa och Jennifer.
Efter några kaos veckor i skolan räknar jag ner dagarna till lov och Åh. Tänker göra en kopp te, sätta mig ute i eftermiddagssolen och läsa spanska glosor.

Hey boy, let me talk to you, swag

Studiedag. Jag ska göra världens godaste frukost, titta lite på vänner (istället för att sitta ute på altanen i solen som inte finns) och sedan börja plugga. Där har ni min dag! Älskar hur lärarna förväntar sig att studeidag = en extra plugg dag.

I'd like to be everything you want

Bra dag. Boyfriend släpptes, jag hade en rosett i håret, sista lektionen var inställd och solen lyste från en klarblå himmel när jag kom hem.
Just nu lyssnar jag på Ryan Seacrest och ska alldeles strax sätta igång med pluggandet. Imorgon är jag ledig vilket betyder solande på altanen (om vädret tillåter, vilket jag verkligen hoppas!) och skrivande.
Ha en fin dag!

Natti natti natti natti natti natt

Idag hade jag på mig bikini och...
...shorts för första gången i år.
Jag och Elin bakade dumlekakor.
Nu ska jag sova. (=se på Vänner)

Denim

Vill gå klädd så här och ha sommar.

If I was your boyfriend

Till er som inte har hört bitarna av Boyfriend som släpps på måndag, varsågod! Till er andra, lyssna en gång till.

I'll take care of you

Lite Photo booth bilder från senaste tiden.

Taggar sista skolveckan innan lov (sista veckan är FN-rollspel vecka, vilket betyder att vi inte har några lektioner utan bara arbetar med FN och klimatfrågor, skönt!). På lovet kommer Martin hit, vi åker till Åh för lite läger och sedan har jag bara en vecka kvar i skolan innan jag beger mig till Grekland för att segla lite och fira pappa. Där har ni lite om min snaraste framtid.

Nu ska jag skypea med Martin, läsa en bok av Elin, lyssna på Laleh, skriva lite skoluppgifter och titta på vänner. Senare ikväll går jag bort till Elin och äter dumlekakor.

Forever until the end of time

Loreen vann igår, tjoho! Jag, Jennifer och Cajsa satt nervösa (nördar) i soffan igår under omröstningen. Vi listade alla artister, alla hade Loreen på första plats. Vi hade lagat jättegod mat, bättre än vad Jennifer föreslog i alla fall: vi köper en färdig potatisgratäng och färdigt kött och så värmer vi det lite.
Idag har jag pluggat pluggat pluggat men känner mig om möjligt ännu osäkrare och mindre taggad på matten.

'Cos you really hurt me

Igår var ungdomskören i Uddevalla och Bäve på Rockcafé. Det var grymt kul och vad jag har förtsått så lät det faktiskt ganska bra också.

Om några timmar ska jag dra in till stan med fina vänner för att köpa mat till ikväll då det är MELODIFESTIVALFINAL! Haha.
Kören hade färgerna rött, svart och blåa jeans, men det blev nog mest svart tror jag. Kan ni hitta mig?

You stole my star

Säger som Lina - gift er någon gång bara snälla.

But no you let me go

Lite bilder på mig och söta Jennifer (gjennifer) förut på svenskan. Just nu sitter jag med Maddi Jane i öronen och reflex boken framför ögonen. Så kommer jag tillbringa resten av kvällen.

Could have had a castle and worn a ring

Vi är coola nog att få vara med på första sidan i Bohusläningen (Uddevalla delen). Kom till Uddevalla kyrka imorgon och lyssna på oss (dock inte mig) eller till rockcafé i Bäve kl. 19 på fredag (då jag är med), kommer bli grymt!
Nu är jag färdigfixad och ska snart kila iväg till skolan. Idag ska vi ha något "öva inför fn rollspelet"-rollspel vilket betyder ingen naturkunskap = glad Lovisa!

I could have been a princess, you'd be a king

Spenderar håltimmar på fik, väntar på att solen ska kika fram, skriver brev/läser brev och övar inför Lars Winnerbäck rockcafé med kören. Så har början på min vecka sett ut. Resten av veckan kommer fortsätta ungefär på samma sätt + 10 000 timmars plugg. I helgen ska jag och tjejerna ha melodifestival-final-mys och ha vår första "det är okej att äta godis"-dag. Låter bra i mina öron. Nu ska jag gå tillbaka till att läsa ekonomisk politik inför ett seminarium senare i veckan.
Weheartit

Have to go and throw water on my flame?

Idag är jag en trött tjej. Satt först och främst uppe och gjorde blogg/bilder med Lina och Martin och kollade sedan vänner halva natten. Eftersom jag är döförkyld så vaknade jag runt sju imorse, härliga tider! Nu har jag i alla fall satt på en dunderfrukost och ska sedan tillbringa dagen åt att skriva olika uppsatser, noveller och plugga inför seminarier!

Now why d'you have to go

Väntar på att mamma ska komma hem och göra mat. Mår mycket bättre nu och ser därför inte så mycket fram emot denna helgen = plugg. Solen skiner ute mot den klarblå himlen och jag vill bara springa ut och dansa. Tyvärr är jag nog inte riktigt så frisk. Martin gör mig i alla fall sällskap tills jag orkar ta fram samhällsboken.

Once upon a time on the same side in the same game

Lite nytt på mina väggar.

Once upon a time on the same side

Är efter en veckas halvsjukdom är jag nu sjuk på riktigt. IGEN. Jag vet inte hur många veckor jag har varit hemma från skolan under 1:an. Missar dans och prov, inte kul. Sofia och Bella, vi måste ses någon dag så ni kan lära mig de nya koreografierna!
Nu ska jag sova/skypea/titta på vänner. Ha en fin kväll!
Någon fyller år idag, vem kan det va?

Happy birthday Justin Drew Bieber

HAPPY BIRTHDAY JUSTIN! Here's a gift from us swedish beliebers. Have a great day, we love you so much.

RSS 2.0