Don't give up





Lyssna.

En liten lista.

Om två dagar glänser jag igen, för då är jag där jag helst vill vara.

Just nu glänser jag inte så mycket, för jag är sjuk. Jag är ganska smart som åker till torp två dagar i rad, fastän jag vet att jag är sjuk. Men imorgon är jag frisk, för då kommer Mimmi hit.


Skolavslutning.







Skolavslutningen börjar i idrottshallen, precis som vanligt. Rektorerna pratar, några dansar, andra spelar trumpet och många sjunger. Sedan byggs volleybollnätet upp och de bästa eleverna på skolan spelar över lärarna. Båda matcherna vanns iår av elever. Sedan fick vi gröt och godis och betyg osv.

Hos Stina var vi bäst på singstar, se på eva och adam, bada och frysa ute i snön.

Fin dag helt enkelt.

Damn right its better than yours

Måste bara säga att jag tyckte Milkshakes var bäst på hela innebandyturneringen, tycker inte ni det? Att komma trea av arton lag är ju trots allt ganska bra, speciellt med tanke på att vi brukar åka ut redan i gruppspelet. Måste bero på våran underbara hejaklack och Milkshakes låten.

"LALALALALA warm it up, LALALALALA the boys are waiting."


När allting har sin tid.

Vara Maria i julspelet 2010 - samma gamla visa men med nya melodier, eller något sådant.

Ha kul med kompisar tills ungefär nu, bara för att skolan äntligen är slut och Stina fyller år + att Ellen och Micke firar ett år tillsammans.

Bli superglad över mina betyg.

Fira julafton om bara två (en) dag.


Ja, jag är glad. Hur skulle jag kunna vara något annat?

Finns det någon bättre? Svaret är nej.



Skola, skola och åter skola.


Jag och Stina var snygga i storstaden med klassen i sjuan.

Oj, här har jag inte skrivit på ett tag. Men det har varit mycket mycket mycket i skolan, nu de sista veckorna. Men nu är allt förutom två prov klart, känns så skönt. Lucia idag med Lise som lucia gick toppen, förutom några tappade ljus och lite fel sjungna sånger.

Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting och sedan dra till Elin en liten stund för att muntra upp henne, hon är ju trots allt sjuk.


Plus

Jag har 1 läxa och 2 prov på två veckor. Är det bra eller är det bra? Vi har nog aldrig haft det såhär lugnt, speciellt när vi går hand och tanke.

Imorgon får jag två prov tillbaka, som jag borde ha fått mvg på, men inte kommer få. Kul för mig.

Bra start på bra månad.





Typiska decembermornar. Mamma väcker mig till julkalendern och frukosten vid bordet. Adventskalendern med godis och presenter är något man aldrig blir för gammal för. Älska december.

Tio centimeter mindre.





Jag har kort hår.

RSS 2.0