I hate Livenation

Jag kan fortfarande inte förstå att jag inte fick se Rihanna. Efter en dags köande ute i kylan kom vi in i Globen. Vi hade turen att komma allra längst fram, Rihanna skulle ha stått mindre än två meter ifrån oss. Hela dagen hade faktiskt varit perfekt. Vi fick armband för att komma in i golden cirkel och lyckade ta oss först fram till scenen, utan att bli stoppad av vakterna som de flesta andra blev.

Vi hade till och med stått ut med personerna som trodde de var ledare över hela kön och hade satt ut nummer på allas händer för att göra upp någon slags ordning. Strax innan insläppet ställde sig någon av "ledarna" upp och checkade av alla på ett papper för att se att alla stod i rätt ordning. Väl inne i Globen klarade vi av personerna som tyckte det var jobbigt när vi höll händerna på staketet: "ursäkta, du trycker lite på min hand."

Förbandet kom aldrig, men musiken spelades högre och högre och vakterna satte i sina öronproppar som ett tecken på att hon snart skulle komma upp på scen. Visst, vi såg sjuksköterskan som gick fram och tillbaka med energidrycker, och vi var såklart fortfarande lite nervösa, men när ljuset tändes och en gubbe kom upp på scenen och berättade blev alla ändå chockade. Hans mikrofon ekade och han läste orden från en lapp: Tyvärr måste vi meddela att Rihanna har insjuknat igen och att alla måste lämna lokalen omedelbart, konserten kommer inte genomföras. Folk skrek "du måste skämta". Men det gjorde han inte.
När detta inträffade i Malmö fick folket i alla fall reda på det 40 minuter innan insläppet. Vi hade stått i Globen i över 1 timme och konserten skulle ha börjat för nästan en timma sen när vi fick reda på det.
För några timmar sen fick vi reda på att det inte blir någon ersättningskonsert.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0